crazy_mam Üye 7 Ags 2011 #1,232 küçük çocukları kaçırıp işgence etmeden önce fotosunu cekıp iskence ediyor yukarıdaki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2011 #1,233 Aaa tesüf ederim Resimdeki canım benim kıyabilir miyim ona ablası yer onu tek işkencem bu olur Yukarıda ki var ya yukarıdaki çok iftiracı herkese iftira atıyormuş duyduğuma göre
Aaa tesüf ederim Resimdeki canım benim kıyabilir miyim ona ablası yer onu tek işkencem bu olur Yukarıda ki var ya yukarıdaki çok iftiracı herkese iftira atıyormuş duyduğuma göre
crazy_mam Üye 7 Ags 2011 #1,234 bide işkence yapmam diyene bak resmen hannibal a özenmiş bide yerim diyor yukarıdaki kendi yaptığını söyluyor sonrada ben dogru soyledıgım halde bana ıftıracı dıyor acaba kım ıftıracı
bide işkence yapmam diyene bak resmen hannibal a özenmiş bide yerim diyor yukarıdaki kendi yaptığını söyluyor sonrada ben dogru soyledıgım halde bana ıftıracı dıyor acaba kım ıftıracı
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 7 Ags 2011 #1,236 sanırım yukarıdaki ondan bir yukarıdakini parçalayacak
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 7 Ags 2011 #1,238 bu üstteki varya hoparlörüme bayıldı ama iftira atıyor
crazy_mam Üye 7 Ags 2011 #1,239 severim o hoparlörü arabamda 2 adet var ben bayılmam bi kere gürültü yapıyor üstüne bir de yalan söyluyor
severim o hoparlörü arabamda 2 adet var ben bayılmam bi kere gürültü yapıyor üstüne bir de yalan söyluyor