RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Ags 2013 #1,283 Komşunun bahçesinden erik çalarken gördüm (hiç beceremem ki )
~meLek~ GalataSaray'ım 16 Ags 2013 #1,284 Beş arkadaşına aynı gün,aynı anda...aynı yerde randevu vermiş...sonrada hepsini ekmiş. (Bnde pek beceremem ki..)
Beş arkadaşına aynı gün,aynı anda...aynı yerde randevu vermiş...sonrada hepsini ekmiş. (Bnde pek beceremem ki..)
'katniss' Üstat 16 Ags 2013 #1,285 Asi MeLeK dediki: Beş arkadaşına aynı gün,aynı anda...aynı yerde randevu vermiş...sonrada hepsini ekmiş. (Bnde pek beceremem ki..) Genişletmek için tıklayın... büfeden lolipop yürütürkenn yardım etti:
Asi MeLeK dediki: Beş arkadaşına aynı gün,aynı anda...aynı yerde randevu vermiş...sonrada hepsini ekmiş. (Bnde pek beceremem ki..) Genişletmek için tıklayın... büfeden lolipop yürütürkenn yardım etti:
~meLek~ GalataSaray'ım 16 Ags 2013 #1,289 ORgAniZe İşLeR dediki: büfeden lolipop yürütürkenn yardım etti: Genişletmek için tıklayın... yardım etmem için beni zorladı..tehdit etti.
ORgAniZe İşLeR dediki: büfeden lolipop yürütürkenn yardım etti: Genişletmek için tıklayın... yardım etmem için beni zorladı..tehdit etti.