Melek Özel Üye Özel üye 11 Hzr 2006 #31 çok obur gecenin bu saatinde yemek diyor kendide obez zaten apartmanda alt katta oturan komşuların şikayeti üzerine giriş kata taşındı şimdide bodrumdaki fareler şikayetçi
çok obur gecenin bu saatinde yemek diyor kendide obez zaten apartmanda alt katta oturan komşuların şikayeti üzerine giriş kata taşındı şimdide bodrumdaki fareler şikayetçi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Hzr 2006 #32 Öğrencileri ile ilgilenmiyor. Pc nin başından hiç kalkmaz
Melek Özel Üye Özel üye 12 Hzr 2006 #34 noNaMe dediki: Öğrencileri ile ilgilenmiyor. Pc nin başından hiç kalkmaz Genişletmek için tıklayın... bir kere ben öğrencilerimi çok severim seni o kadar çok sevmedikleri için kıskanıyosun beni kıskançsın sende
noNaMe dediki: Öğrencileri ile ilgilenmiyor. Pc nin başından hiç kalkmaz Genişletmek için tıklayın... bir kere ben öğrencilerimi çok severim seni o kadar çok sevmedikleri için kıskanıyosun beni kıskançsın sende
Melek Özel Üye Özel üye 12 Hzr 2006 #38 benim evimde 3 tane hayvan var be sen ne diyosunn yalancıı iştee