kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #51 düğünde sarhoş olma dedim sana kaç kez uyardım bi kadehle de sarhoş olunmaz ki canım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2006 #52 Ya başka türlü oynayamam ki ben Dans edecek kimsede yoktu naapiim. Tek başıma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2006 #54 ya senin gelinlik gelinliğemi benziyor sanki harman gibi maşallah
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #55 ya senin taktığın krawata ne demeli düğüne gelirken ayıcıklı krawat takılırmı ya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2006 #56 Ya ne bileyim ben. Ben onu fular zannetmiştim )))))))) Karıştırmışım. Senin o ağlama numaralarınane demeli. Kis kis gülüyodun duvağın altından görmedim mi sanıyosun.
Ya ne bileyim ben. Ben onu fular zannetmiştim )))))))) Karıştırmışım. Senin o ağlama numaralarınane demeli. Kis kis gülüyodun duvağın altından görmedim mi sanıyosun.
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #57 yakında boşanıorum işte verdin ya gazı bana ondan sana koca olmaz die evlenme teklifini düşüneceğim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2006 #58 Hahaha. Bu varya üstteki düğününde başkalarını kesiyodu
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #59 sende beni kesiodun.gelinliğin cok yakısmıs keşke damatın yerinde ben olaydım diyen kimdi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2006 #60 Dorulardan sapmayalım lütfen. Harman gibi bir gelinlik yanına 5 metreden fazla yaklaşılmıyodu