_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Şbt 2013 #131 köpeğin karakterine göre özel bişey seçerdim sana bakkaldan öyle bişey alalım ki çok mutlu ol ne alalım desem?
köpeğin karakterine göre özel bişey seçerdim sana bakkaldan öyle bişey alalım ki çok mutlu ol ne alalım desem?
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Şbt 2013 #132 Bakkalda beni öyle mutlu edecek bir şey yok ama ımmm düşüneyim... Sarelle olabilir gofret tarzı olan çikolatasından Şuan bir şeyi değiştirmek için elinde sihirli değnek var ama sadece bir şeyi... Ne olurdu ?
Bakkalda beni öyle mutlu edecek bir şey yok ama ımmm düşüneyim... Sarelle olabilir gofret tarzı olan çikolatasından Şuan bir şeyi değiştirmek için elinde sihirli değnek var ama sadece bir şeyi... Ne olurdu ?
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Şbt 2013 #134 Olması gereken yerde ve etrafımda ezmek istediğim birileri varsa Mavi desem ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Şbt 2013 #135 deniz, gökyüzü, sonsuzluk.. güzel renk beyaz desem?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 3 Şbt 2013 #137 Orta halli ne mükemmel bir insanım nede kötü biriyim diye düşünüyorum Aşağıdaki sen beni nasıl bilirsin )
Orta halli ne mükemmel bir insanım nede kötü biriyim diye düşünüyorum Aşağıdaki sen beni nasıl bilirsin )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 3 Şbt 2013 #139 Karışık.. işte takım elbise ,dışarıda spor,evde paçoz en sevdiğin oyuncu.?