RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Şbt 2013 #154 hiç kafa yormadığım bir konu ..Ama yapanların uzman kontrolünde yapması gerektiğini düşünüyorum şu sıralar en fazla dinlediğin şarkı?
hiç kafa yormadığım bir konu ..Ama yapanların uzman kontrolünde yapması gerektiğini düşünüyorum şu sıralar en fazla dinlediğin şarkı?
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Şbt 2013 #155 Öyle taktığım bi parça yok bugünlerde Telefon sence olmazsa olmaz bi şey mi ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Şbt 2013 #156 sadece iş için evet ..uzun telefon sohbetlerini sevmem mesajlaşmaktan hele nefret ederim .. Ben genel olarak teknolojiyi pek sevmiyorum zaten Bencilmisin ?
sadece iş için evet ..uzun telefon sohbetlerini sevmem mesajlaşmaktan hele nefret ederim .. Ben genel olarak teknolojiyi pek sevmiyorum zaten Bencilmisin ?
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Şbt 2013 #157 Hayır her zaman eli açık (hatta fazla açık) ve düşünceli bi insanımdır. Bencil değilim (cevaba bak ya alakasız mı oldu ne ) İzel - Işıklı Yol bu parçayı beğenir misin?
Hayır her zaman eli açık (hatta fazla açık) ve düşünceli bi insanımdır. Bencil değilim (cevaba bak ya alakasız mı oldu ne ) İzel - Işıklı Yol bu parçayı beğenir misin?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Şbt 2013 #158 sanırım beğenmiyorum çünkü şarkının ne müziğini nede tek cümlesini hatırlamıyorum en beğendiğin fiziksel özelliğin ??
sanırım beğenmiyorum çünkü şarkının ne müziğini nede tek cümlesini hatırlamıyorum en beğendiğin fiziksel özelliğin ??
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Şbt 2013 #159 cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum stres hakkındaki düşüncelerin nedir
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Şbt 2013 #160 stres yapmamak elde değil ama kontrol altında tutmaya çalışıyorum sabırlı mısındır?