HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 6 Şbt 2013 #172 şiir bölümünü severim Baharı mı , yaz mevsimini mi seversin ?
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Şbt 2013 #176 RUZG4R dediki: gecenin yası (kopya çektim ) günlük tutarmısın ? Genişletmek için tıklayın... Forumda bir günlüğüm var sıkı takipçileriyle beraber Mavi mi yeşil mi ?
RUZG4R dediki: gecenin yası (kopya çektim ) günlük tutarmısın ? Genişletmek için tıklayın... Forumda bir günlüğüm var sıkı takipçileriyle beraber Mavi mi yeşil mi ?
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Şbt 2013 #177 BeReNN dediki: Hayır Kavun severmisin Canım çektide Genişletmek için tıklayın... Severim kış kavunuda severim Hatta onu daha çok severim Keloğlan'ın filmlerini izler misin ?
BeReNN dediki: Hayır Kavun severmisin Canım çektide Genişletmek için tıklayın... Severim kış kavunuda severim Hatta onu daha çok severim Keloğlan'ın filmlerini izler misin ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Şbt 2013 #178 BeReNN dediki: Hayır Kavun severmisin Canım çektide Genişletmek için tıklayın... bunu söylemezsem çatlayacağım kıs sen ne çok meryem anaya bağlıyon
BeReNN dediki: Hayır Kavun severmisin Canım çektide Genişletmek için tıklayın... bunu söylemezsem çatlayacağım kıs sen ne çok meryem anaya bağlıyon
BeReNN Alyam? Özel üye 7 Şbt 2013 #180 RUZG4R dediki: bunu söylemezsem çatlayacağım kıs sen ne çok meryem anaya bağlıyon Genişletmek için tıklayın... Meryem anayamı nasıl anlamadım
RUZG4R dediki: bunu söylemezsem çatlayacağım kıs sen ne çok meryem anaya bağlıyon Genişletmek için tıklayın... Meryem anayamı nasıl anlamadım