RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Şbt 2013 #181 HAYAL__ dediki: Hahah mecburen kusucam artık Kokoreç sever misin ? Genişletmek için tıklayın... çok severim BeReNN dediki: Meryem anayamı nasıl anlamadım Genişletmek için tıklayın... şuan okuduğun kitap ..?
HAYAL__ dediki: Hahah mecburen kusucam artık Kokoreç sever misin ? Genişletmek için tıklayın... çok severim BeReNN dediki: Meryem anayamı nasıl anlamadım Genişletmek için tıklayın... şuan okuduğun kitap ..?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Şbt 2013 #182 mutluluk projesi-gretchen rubin balık tutmayı sever misin?
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Şbt 2013 #183 Küçükken giderdik babamla,bir daha hiç gitmedim balık tutmaya. Karanlıktan korkar mısın ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Şbt 2013 #184 LeyL-i Matem dediki: Küçükken giderdik babamla,bir daha hiç gitmedim balık tutmaya. Karanlıktan korkar mısın ? Genişletmek için tıklayın... hayır.. hayatın anlamını tek kelimeye indirgemeye çalışsak ne olurdu sence?
LeyL-i Matem dediki: Küçükken giderdik babamla,bir daha hiç gitmedim balık tutmaya. Karanlıktan korkar mısın ? Genişletmek için tıklayın... hayır.. hayatın anlamını tek kelimeye indirgemeye çalışsak ne olurdu sence?
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Şbt 2013 #185 _nehir_ dediki: hayır.. hayatın anlamını tek kelimeye indirgemeye çalışsak ne olurdu sence? Genişletmek için tıklayın... Keşke'siz bi hayatı olan kimse yoktur. Keşke olsun bari olur mu (soruyu nerden anlıyorum yarabbi bugünlerde neyse artık ) Not tutan bir öğrenci misin?
_nehir_ dediki: hayır.. hayatın anlamını tek kelimeye indirgemeye çalışsak ne olurdu sence? Genişletmek için tıklayın... Keşke'siz bi hayatı olan kimse yoktur. Keşke olsun bari olur mu (soruyu nerden anlıyorum yarabbi bugünlerde neyse artık ) Not tutan bir öğrenci misin?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Şbt 2013 #186 mantıklı bir cevaptı ama evet iyi not tutarım okulda oturduğun sırayı tarif edebilir misin?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Şbt 2013 #190 2 arapça ve ingilizce.. alttakine ne sorcan.. ( aklıma soru gelmedi.. )