mihrimah turquoise Özel üye 5 Şbt 2013 #162 alanıma bağlı bunun şarkıcısı var oyuncusu var yazarı var şairi var komedyeni var uzattım galiba tarayıcıyı açtığında ilk girdiğin site?
alanıma bağlı bunun şarkıcısı var oyuncusu var yazarı var şairi var komedyeni var uzattım galiba tarayıcıyı açtığında ilk girdiğin site?
AHSEM ....EnDl-LeS.... 5 Şbt 2013 #164 çikolata yemekten yürüyüş yapmaktan ve deli gibi kitap okumaktan.. popstar olsan senin öenemli olan şey ne olurdu??
çikolata yemekten yürüyüş yapmaktan ve deli gibi kitap okumaktan.. popstar olsan senin öenemli olan şey ne olurdu??
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Şbt 2013 #165 Ne kadar takip edildiğim... Tırnaklarına manikür yaptırır mısın ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Şbt 2013 #166 LeyL-i Matem dediki: Ne kadar takip edildiğim... Tırnaklarına manikür yaptırır mısın ? Genişletmek için tıklayın... neden hep bayanlara yönelik sorular soruyon sen .. hayırrrrr.. sakal traşı olurmusun ..
LeyL-i Matem dediki: Ne kadar takip edildiğim... Tırnaklarına manikür yaptırır mısın ? Genişletmek için tıklayın... neden hep bayanlara yönelik sorular soruyon sen .. hayırrrrr.. sakal traşı olurmusun ..
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Şbt 2013 #167 RUZG4R dediki: neden hep bayanlara yönelik sorular soruyon sen .. hayırrrrr.. sakal traşı olurmusun .. Genişletmek için tıklayın... Yahu aklıma gelmiyor Yaptırmam ! ( nedir bu bende ki yav,olmam diyecektim ) Anahtar taşımayı sever misin ?
RUZG4R dediki: neden hep bayanlara yönelik sorular soruyon sen .. hayırrrrr.. sakal traşı olurmusun .. Genişletmek için tıklayın... Yahu aklıma gelmiyor Yaptırmam ! ( nedir bu bende ki yav,olmam diyecektim ) Anahtar taşımayı sever misin ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Şbt 2013 #168 mecburi taşıyoruz söyle duygusal bir bağımız hiç olmadı yolculuk etmeyi severmisin .?