P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2017 #254 Evet, severim. Alttaki şimdiye dek izlediğin seni en çok etkileyen film hangisiydi? Neden?
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 3 Eyl 2017 #255 Jab tak hai jaan Hint filmlerini geç keşfettim ama bağımlısı oldum bir çok etkileyen film sayabilirim. Sadece İçlerinden seçtiğim budur. Nerelisin?
Jab tak hai jaan Hint filmlerini geç keşfettim ama bağımlısı oldum bir çok etkileyen film sayabilirim. Sadece İçlerinden seçtiğim budur. Nerelisin?
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2017 #258 Türk dizisi. Pek televizyon seyretmem. Dizi gündemini de takip etmiyorum. Alttaki günde ne kadar su içiyorsun?
Türk dizisi. Pek televizyon seyretmem. Dizi gündemini de takip etmiyorum. Alttaki günde ne kadar su içiyorsun?
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 3 Eyl 2017 #259 4 litreyi geçirmeye çalışırım zaten takıntılıyım bu konuda.. Geçmişte bıraktığın ama özlem duyduğun nedir?
4 litreyi geçirmeye çalışırım zaten takıntılıyım bu konuda.. Geçmişte bıraktığın ama özlem duyduğun nedir?
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2017 #260 Boşa geçen zamanı özlüyorum desem devrik olur, üzülüyorum. Başka da bir şey yok binlerce kez şükürler olsun ki. Alttaki düğün davetlerini sever misin?
Boşa geçen zamanı özlüyorum desem devrik olur, üzülüyorum. Başka da bir şey yok binlerce kez şükürler olsun ki. Alttaki düğün davetlerini sever misin?