Derin Mavi Özel Üye Özel üye 3 Eyl 2017 #261 Yakın arkadaşlarım ki mecbur olmasa asla.. Komedi mi? Aksiyon mu?
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2017 #262 İkisi de. Alttaki her gün mutlaka yaptığın ve keyif aldığın 3 şey?
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 3 Eyl 2017 #263 Spor, film, kitap vazgeçilmezlerim yurtdışına çıktın mı? Neresi?
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2017 #264 Çıkmadım, sokağa çıksam yurtdışı sayarım, nitekim o kadar fazla çalışıyorum. Alttaki en sevdiğin bitki, meyve çayı?
Çıkmadım, sokağa çıksam yurtdışı sayarım, nitekim o kadar fazla çalışıyorum. Alttaki en sevdiğin bitki, meyve çayı?
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 4 Eyl 2017 #265 Yeşilçay ve papatya çoğunlukla uyku yapmıyor uyuşlukluk yapıyor ama içiyorum Alttaki En son izlediğin film hangisi?
Yeşilçay ve papatya çoğunlukla uyku yapmıyor uyuşlukluk yapıyor ama içiyorum Alttaki En son izlediğin film hangisi?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Eyl 2017 #267 Limonlu soda Alttaki teknoloji konusunda ne kadar bilgilisin
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Eyl 2017 #268 Hiç bilgili değilim. Pek umrumda olmayan bir konu kendisi. Alttaki sosyalleşmek deyince aklına ne geliyor?
Hiç bilgili değilim. Pek umrumda olmayan bir konu kendisi. Alttaki sosyalleşmek deyince aklına ne geliyor?
Aslan Parçası Ormanların Kralı, Sırtlanların Düşmanı. 6 Eyl 2017 #269 Sosyalleşmek denince aklıma dışarı çıkıp insanlarla herhangi bir platformda vakit geçirmek geliyor. Alttaki bilgisayar oyunları ile aran nasıl?
Sosyalleşmek denince aklıma dışarı çıkıp insanlarla herhangi bir platformda vakit geçirmek geliyor. Alttaki bilgisayar oyunları ile aran nasıl?
Selim C. Selim Selimovic 6 Eyl 2017 #270 Yani.. Eh peh işte. Şu an PC'de oyun yok. Zaten oyun kaldıracak bir PC'm de yok. Civ V vardı bi ara. Formattan sonra yüklemedim de işte. Değerli alltaki üye, mesleğin nedir?
Yani.. Eh peh işte. Şu an PC'de oyun yok. Zaten oyun kaldıracak bir PC'm de yok. Civ V vardı bi ara. Formattan sonra yüklemedim de işte. Değerli alltaki üye, mesleğin nedir?