BeReNN Alyam? Özel üye 7 Eyl 2017 #301 3 sene önceydi sanırım çok kötü bir durum geçmiş olsun En son ne zaman suskunluğa büründün ?
Selim C. Selim Selimovic 7 Eyl 2017 #302 Papatya dediki: Pardon, bir daha sormayız. Sorunun cevabını bilmiyorum bu arada. Genişletmek için tıklayın... Ya hocam şakasına diyordum ya. Ayrıca soru 9²-27=9.9-27=81-27= 54 eder.. BeReNN dediki: En son ne zaman suskunluğa büründün ? Genişletmek için tıklayın... Valla birkaç ay evveldi sanırım. Evdekiler memlekete gitmişti. Bi çıt çıkmadı benden 2 haftadır. Ama güzeldi be sessizlik. Severim ben sessizliği.. Hiç aşırı şişmanlayıp zayıfladın mı? Ya da şişman mısın?
Papatya dediki: Pardon, bir daha sormayız. Sorunun cevabını bilmiyorum bu arada. Genişletmek için tıklayın... Ya hocam şakasına diyordum ya. Ayrıca soru 9²-27=9.9-27=81-27= 54 eder.. BeReNN dediki: En son ne zaman suskunluğa büründün ? Genişletmek için tıklayın... Valla birkaç ay evveldi sanırım. Evdekiler memlekete gitmişti. Bi çıt çıkmadı benden 2 haftadır. Ama güzeldi be sessizlik. Severim ben sessizliği.. Hiç aşırı şişmanlayıp zayıfladın mı? Ya da şişman mısın?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Eyl 2017 #303 evet bir dönem çok kilo almisligim vardı hamile iken. ama şu an ideal yani bana göre. şişman değilim ama zayıf da sayılmam. alttaki beraber pizza yiyelim mi
evet bir dönem çok kilo almisligim vardı hamile iken. ama şu an ideal yani bana göre. şişman değilim ama zayıf da sayılmam. alttaki beraber pizza yiyelim mi
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Eyl 2017 #306 Maldivler falan olabilir En son kiminle, ne hakkında konuştun?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Eyl 2017 #307 İstanbulda ki yakınlarımla buraya gelip gelmeyecekleri hakkında konuştum İnternetin bittiğinde kendini nasıl hissediyorsun ve yokluğunu nasıl dolduruyorsun
İstanbulda ki yakınlarımla buraya gelip gelmeyecekleri hakkında konuştum İnternetin bittiğinde kendini nasıl hissediyorsun ve yokluğunu nasıl dolduruyorsun
Selim C. Selim Selimovic 9 Eyl 2017 #308 Ben normal karşılrım. Ve TV'de bakınırım genelde. Sonra uzanırım ve keyfime bakarım. Alltaki, üstekine bir soru sorsan ne sorardın ve üstteki alttakinin sorusuna cevabın ne olurdu? Nasıl? Yaratıcı değil mi?
Ben normal karşılrım. Ve TV'de bakınırım genelde. Sonra uzanırım ve keyfime bakarım. Alltaki, üstekine bir soru sorsan ne sorardın ve üstteki alttakinin sorusuna cevabın ne olurdu? Nasıl? Yaratıcı değil mi?
buhurdan Özel Üye Özel üye 17 Ekm 2017 #309 Derin Mavi dediki: alttaki Çay içelim mi ,) Genişletmek için tıklayın... içelim Selim C. dediki: Nasıl? Yaratıcı değil mi? Genişletmek için tıklayın... değil alttaki bu akşamki maç nolur?
Derin Mavi dediki: alttaki Çay içelim mi ,) Genişletmek için tıklayın... içelim Selim C. dediki: Nasıl? Yaratıcı değil mi? Genişletmek için tıklayın... değil alttaki bu akşamki maç nolur?
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 17 Ekm 2017 #310 buhurdan dediki: içelim alttaki bu akşamki maç nolur? Genişletmek için tıklayın... Tabi ki biz kazanacağızzzzzz
buhurdan dediki: içelim alttaki bu akşamki maç nolur? Genişletmek için tıklayın... Tabi ki biz kazanacağızzzzzz