yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Eyl 2021 #562 Ikısıde degil iki elimide rahat kullanıyorum Ne iş ile meşgul sunuz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Eyl 2021 #563 ne isler cevirdigimi bilsem zaten 7 en son ne zaman mektup yazdin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Eyl 2021 #565 Bağıramamki ben çocuk var çocuk korkar En son ne zaman doyasıya gezdin?
KeReM @ Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2021 #566 Kıbrısta çalıştığım 2 yıllık süreçte. Zaten sonra izinlerin hepsi akraba ziyareti ile geçti En son ne zaman bisiklete bindin.
Kıbrısta çalıştığım 2 yıllık süreçte. Zaten sonra izinlerin hepsi akraba ziyareti ile geçti En son ne zaman bisiklete bindin.
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 14 Eyl 2021 #567 1 ay önce iş yerinden ofise gitmek için bir tur bindiydim En son ne zaman çay mı içsem kahve mi içsem ikileminde kaldın?
1 ay önce iş yerinden ofise gitmek için bir tur bindiydim En son ne zaman çay mı içsem kahve mi içsem ikileminde kaldın?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Eyl 2021 #568 Unuttum çünkü kahve düşkünlüğüm yoktur Bugün günlerden ne olmasını isterdin, neden?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 14 Eyl 2021 #569 Pazar. Artık evime gitmek istiyorum. Beşiktaş Dortmund maçı ne olur sence?