YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2021 #541 Tiyatroya çok seyrek giderim en son gittiğim tiyatro oyununun konusunu ve oyuncularını bile unuttum Çoraplarını kıyafetine uygun olarak mı seçersin yoksa eline ne geçerse mi?
Tiyatroya çok seyrek giderim en son gittiğim tiyatro oyununun konusunu ve oyuncularını bile unuttum Çoraplarını kıyafetine uygun olarak mı seçersin yoksa eline ne geçerse mi?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 5 Eyl 2021 #544 bordo tarihte sevdiğin takdir ettiğin yada hayranlık duyduğun karakter???
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 6 Eyl 2021 #545 Kesinlikle Atatürk Uzun yıllar yanlış inandığın ama artık doğrusunu bildiğini düşündüğün birşey.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 6 Eyl 2021 #546 Uzun yıllardır insanlara gözü kapalı güvenirdim herkesin dürüst olduğunu düşünürdüm meğer öyle değilmiş yılanlar var tısss Kahvaltı da patates kızartması mı sucuklu yumurta mı iyi gider
Uzun yıllardır insanlara gözü kapalı güvenirdim herkesin dürüst olduğunu düşünürdüm meğer öyle değilmiş yılanlar var tısss Kahvaltı da patates kızartması mı sucuklu yumurta mı iyi gider
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Eyl 2021 #547 Emin olamadım bizde kavalti olayı olmadığı icin İkısıde olur diye düşünüyorum Neden mesafeli
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Eyl 2021 #549 Coolumsu dediki: Ölümü yok etmek isterdim.. En sevdiğin tiyatro eseri? Genişletmek için tıklayın... Kesanli ali destani
Coolumsu dediki: Ölümü yok etmek isterdim.. En sevdiğin tiyatro eseri? Genişletmek için tıklayın... Kesanli ali destani
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Eyl 2021 #550 Yeni insanları tanımayı seviyorum İşinizi severkmi yapıyorsun?