yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2021 #532 Simurg dediki: Cevap yok ne cevap verebilirim ki Hiç midye yedin mi? Genişletmek için tıklayın... yok yemedim ben o soruyu yorumsuza havale etmistim ama )) Karadenize gittin mi ?
Simurg dediki: Cevap yok ne cevap verebilirim ki Hiç midye yedin mi? Genişletmek için tıklayın... yok yemedim ben o soruyu yorumsuza havale etmistim ama )) Karadenize gittin mi ?
Simurg 😉 Özel üye 1 Eyl 2021 #533 1 yıl kadar oldu İç güzelliğin dış güzellikten daha önemli olduğunu söyleyenler var. Sence bu doğru mu?
1 yıl kadar oldu İç güzelliğin dış güzellikten daha önemli olduğunu söyleyenler var. Sence bu doğru mu?
Artemis Özel Üye Özel üye 1 Eyl 2021 #534 bence doğru ilk görüşte dış güzellik belki daha iyi gelebilir önemli gibi görünebilir fakat zamanla iç güzelliğin asıl bağlayıcı oldupu fark edilir diye düşünüyorum dünyada herhangi bir şeyi değiştirmek isteseydin bu ne olurdu?
bence doğru ilk görüşte dış güzellik belki daha iyi gelebilir önemli gibi görünebilir fakat zamanla iç güzelliğin asıl bağlayıcı oldupu fark edilir diye düşünüyorum dünyada herhangi bir şeyi değiştirmek isteseydin bu ne olurdu?
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Eyl 2021 #535 Süper güçlerin gücü ile ülkemizin gücünü değiştirmek isterdim Saat kullanıyor musun?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Eyl 2021 #536 Hayir hiç sevmem Bos zamanlarında ne yapıyorsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Eyl 2021 #537 Hiç boş zamanim yokki Bu yaşam.sartlarindan memmunmusun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Eyl 2021 #539 Kavun Elinde. Bir sihirli değnek olsa Hayatta. Neyi değiştirmek isterdin
Never Give Up Özel Üye Özel üye 5 Eyl 2021 #540 Ölümü yok etmek isterdim.. En sevdiğin tiyatro eseri?