GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Ags 2021 #511 Doğum günümde Şimdiye kadar aldığın en güzel tavsiye neydi?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Ags 2021 #512 kendi sevyendeki insanlar la konus cünki sadece onlar seni anlar gerisine anlatamazsin en deger verdigin esyan hangisi
kendi sevyendeki insanlar la konus cünki sadece onlar seni anlar gerisine anlatamazsin en deger verdigin esyan hangisi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Ags 2021 #514 Cocoa Adası – MALDİVLER su an neler düsünüyorsun ?? ))
M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ags 2021 #515 Okullar açılacakmış onu düşünüyorum Kim yanında olsun isterdin?
Artemis Özel Üye Özel üye 20 Ags 2021 #516 son zmanlarda epeyce konuştupum kişinin yanımda olmasını isterdim bu yaz hakkında ne düşünüyorsun?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ags 2021 #517 Biz yaz yasamadikki ne yazayimki ama türkiye icin sadece bir felaketti diyorum ( cünkü cigerlerimizi yaktilar Herkes asi olunca pandemi olayi bitermi ??
Biz yaz yasamadikki ne yazayimki ama türkiye icin sadece bir felaketti diyorum ( cünkü cigerlerimizi yaktilar Herkes asi olunca pandemi olayi bitermi ??
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Ags 2021 #519 O anki ruh halime bağlı Yolculuk etmeyi sever misin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Ags 2021 #520 severim encok nereye gitmek isterdin