GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Ags 2021 #521 Venedik'e Kalabalık ortamı mı, sakinliği mi tercih edersin?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Ags 2021 #522 Kalabalık ortamları tercih ederim sakinlik bana göre değil Moralin bozuk olduğunda ne yaparsın ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ags 2021 #523 Yürümeye giderim yada bahceye Kitap okumayı severmisin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Ags 2021 #524 Bayilirim Hic kayak yaptın mı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2021 #526 Sahil ) Ben zaten yayla gibi yerde oturuyorum Cerezforumu yoksa instigrammi ) Son düzenleme: 1 Eyl 2021
Simurg 😉 Özel üye 1 Eyl 2021 #527 Tek sosyal ağ benim için Çerez diyebilirim Sinema mı yoksa diziler mi tercihin ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2021 #528 Hic biri ( Belgesel Calismakmi okumak mi tercihin ?
Simurg 😉 Özel üye 1 Eyl 2021 #529 Şu an okumak diyorum çalışma süreci biraz farklı ya öğrencilikten farklı bir sorumluluk gerektiriyor En sevdiğin meyve ?
Şu an okumak diyorum çalışma süreci biraz farklı ya öğrencilikten farklı bir sorumluluk gerektiriyor En sevdiğin meyve ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2021 #530 Simurg dediki: Şu an okumak diyorum çalışma süreci biraz farklı ya öğrencilikten farklı bir sorumluluk gerektiriyor En sevdiğin meyve ? Genişletmek için tıklayın... Bu soru sana YoRuMSuZ ) ben meyve sevmedigim icin
Simurg dediki: Şu an okumak diyorum çalışma süreci biraz farklı ya öğrencilikten farklı bir sorumluluk gerektiriyor En sevdiğin meyve ? Genişletmek için tıklayın... Bu soru sana YoRuMSuZ ) ben meyve sevmedigim icin