CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 1 Eyl 2024 #652 Şu an bulunduğum yerde olmak ve dinlenmek isterdim ki zaten bunu yapıyorum
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 1 Eyl 2024 #654 Evet bir şeyler sormak lazımdı demi Türk kahvesini mi yoksa diğer kahvelerden birini mi tercih edersin ?
Evet bir şeyler sormak lazımdı demi Türk kahvesini mi yoksa diğer kahvelerden birini mi tercih edersin ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Eyl 2024 #655 Diğer kahve Piknik yapmayı sever misin?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2024 #656 Kafama uygun biri olursa Bana. Tavsiyen ne olurdu
-araz- EYVALLAH... V.I.P 1 Eyl 2024 #658 Ben sendromun ta kendisiyim Hic olmek uzere olan bi karincanin ölüm anini seyrettin mi
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 1 Eyl 2024 #659 Hayır, hiçbir zaman ölmekte olan bir karıncanın ölüm anını izlemem Sence en güzel mevsim hangisi?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2024 #660 hepsinin ayrı bir güzelliği var İllaki birini seçecek olursam İlk bahar Ev işimi dışarı işinimi tercih edersin
hepsinin ayrı bir güzelliği var İllaki birini seçecek olursam İlk bahar Ev işimi dışarı işinimi tercih edersin