• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Veda Busesi :))

@eFSaNe_KaRTaL nereye böyle durup dururken boşluk yaratmanın ne alemi var şimdi.. aileyiz diyoruz öyle sebepsiz çıkılmaz aile kapısından dimi.. :)
insan giderken bi sebep gösterir ..karşındakine cevap hakkı tanır öyle durup dururken gidilmez..
yerime başkası gelir mantığını at bi kere aileye bi kardeş daha eklendiğinde diğer kardeşin değeri eksilmez dimi işte o hesap bu da gitsen de bitmezsin yani..
kalarakta yapabilirsin kafandakileri..

Düzenleyen yönetici:
forumun yenileri kadar eskileri de burada olmalı ki yeniler eskilere bakarak düzeni tutturabilsin =)
kararınıza saygı duyarım ama aranacaksınız =)

nereye beee :eek:bir yere gidemessin bana derken kendin mi yapıcan aynı şeyi
hava almak gitmek yasak allah allah kardeş dedik bağrımıza bastık olacak şeymi bu
efsane otur bakiim yeme benden dayak :D

www.cerezforum.com sadece bir internet sitesi, sadece bir forum olmadı bizim için.
Burası gerçekten bir aile. 2. bir aile. Kimisi abla, kimisi abi, kimisi "kardeş" belkide.
Ama bazen gerçekten gitmek gerektiğine inananlardanım...
Ne olursa olsun, mutlu olacağın şeyleri yapmaktan vazgeçme...
Çok güzel satırlar yazmışsın.
(yoksa bu bir şaka mı? yine mi şaka, yapmayın şaka maka...
ben gelemem böyle şeylere, yüreğime iner...)
Yahu ne diyorum ben...
Hep iyi ol, hep aklımızda, yüreğimizde olucaksın...

Gerçekten üzüldüm.. Hani bayramdan sonra daha çok karşılaşırız diyorduk oldu mu şimdi hiç bu?
Neyse 5 yıldır buradaymışsın, kolay kolay bırakılmaz forum.. İlla ki ziyaretçi olarak bi gelip göz atarsın, bu yazıyı da o zaman göreceksin zaten :) Fazla açma arayı, bekliyoruz biz burda :)

Vallahi haberi bende şimdi aldım. Nereye gittin ya :( Biz senle daha daha tam gs-bjk kavgası bile vermedik. Meşhur cama taş atan çocuklu imzan vardı... Vallahi eksikliğin nasıl hissedilmiş ki tesadüfen yazdığım forum oyunundan ayrıldığın haberini aldım :(
Sesimi duyan var mııııııııııııııııııııııııııııııı :D Gel yahu sebepsiz gidiş olmaz :)

Geri