• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Veda . .

• Konuyu açan Konuyu açan LâL
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Bunun geçici olduğunu ve en kısa zamanda bize döneceğini umuyoruz. Tüm kalbimizle sağlığına kavuşmanı diliyoruz.

İyi Dilekleriniz İçin Hepinize Teker Teker Teşekkür Ederim .
Sağlığım İle İlgili Kesin Bi Sonuç Alana Kadar Gitmek mi Kalmak mı Karar Verme Evresindeyim .

Gitmeyi Bende İstemiyorum Burada ki Aile Ortamını Hiç Bi Zaman Bulamayacağımı da Biliyorum .
Ama Kaldığım Zaman da Hep O İçimde ki Kırgınlık Canımı Yakmaya Devam Edecek .

Kelimenin Tam Anlamıyla Araftayım . .

Gitme Kararı Alırsam Lütfen Bana Kırılıp Darılmayın , Belki de Böylesi Hayırlıdır .
Yahut Kalırsam da Kırgınlığını At Demeyin Çünkü Bu Öyle 2-3 Günlük Bi Kırgınlık Değil .
Hani Defalarca Aynı Yere Vurursan Taş Bile Dayanmaz Derler Ya Tam Olarak Öyle .
Ki Benim Kalbim Taş da Değil . .

Umarım Kendimi Doğru İfade Edebilmişimdir . .

Hakkınızı Helal Edersiniz İnşâAllah

İyi Dilekleriniz İçin Hepinize Teker Teker Teşekkür Ederim .
Sağlığım İle İlgili Kesin Bi Sonuç Alana Kadar Gitmek mi Kalmak mı Karar Verme Evresindeyim .

Gitmeyi Bende İstemiyorum Burada ki Aile Ortamını Hiç Bi Zaman Bulamayacağımı da Biliyorum .
Ama Kaldığım Zaman da Hep O İçimde ki Kırgınlık Canımı Yakmaya Devam Edecek .

Kelimenin Tam Anlamıyla Araftayım . .

Gitme Kararı Alırsam Lütfen Bana Kırılıp Darılmayın , Belki de Böylesi Hayırlıdır .
Yahut Kalırsam da Kırgınlığını At Demeyin Çünkü Bu Öyle 2-3 Günlük Bi Kırgınlık Değil .
Hani Defalarca Aynı Yere Vurursan Taş Bile Dayanmaz Derler Ya Tam Olarak Öyle .
Ki Benim Kalbim Taş da Değil . .

Umarım Kendimi Doğru İfade Edebilmişimdir . .

Hakkınızı Helal Edersiniz İnşâAllah

Geçmiş olsun küçük .. insanın bu gibi durumlarda sevdiği yere daha çok ihtiyacı olur yinede sen bilirsin ama kır dizini otur nereye gidiyorsun nereye :P

Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Bizler seni çok sevdik fırsat bulunca buralara uğra kendini temelli özletme.Selametle kal.

Küçük cadım Inşallah düzelmiştir sağlığın. Sağlık problemini düzelttinse artık dönmem senin içinde bizim içinde iyi olacak. Çünkü sen çerez aileni seviyorsun bizde seni seviyoruz. Ve tabiki özlüyoruz;)

Geri