_KbraS_ Özel Üye Özel üye 15 Hzr 2016 #51 Kölemiyim yoksa kral mı Yürürken aynı sokakları Arıyorum tek gecelik aşkı Serseri sarhoş hayat bomboş
Kölemiyim yoksa kral mı Yürürken aynı sokakları Arıyorum tek gecelik aşkı Serseri sarhoş hayat bomboş
kardelenn Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #52 Serserim benim deli dolu sevgilim Kor gibi sicak yada sular gibi serin Gelme uzak dur korkuyorum cok Çilginlik bu halim yok.. Korkmak..
Serserim benim deli dolu sevgilim Kor gibi sicak yada sular gibi serin Gelme uzak dur korkuyorum cok Çilginlik bu halim yok.. Korkmak..
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #53 Eger bizsek o bigün yine kavuşacağız. Korkma. Belki daha bile mutlu olacağız,şükran duyacağız hayata... Belki daha bile mutlu olacağız korkma. hayat.
Eger bizsek o bigün yine kavuşacağız. Korkma. Belki daha bile mutlu olacağız,şükran duyacağız hayata... Belki daha bile mutlu olacağız korkma. hayat.
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #54 Ah egleniyor kendi basina Ah neşesi yeter Ah umurunda mı sandın bu dünya Ah neşesi yeter Ah
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #55 zordu bu be Kah aradım kendimi, Kah kayboldum boşlukta Sen yokken denedim kaç kere, Ölünmüyor mutsuzluktan boşluk?
zordu bu be Kah aradım kendimi, Kah kayboldum boşlukta Sen yokken denedim kaç kere, Ölünmüyor mutsuzluktan boşluk?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Hzr 2016 #56 Boşlukta sessizdim, derinlerde nefessizdim Dogmadan ölen bir çocuk gibi isimsizdim Kelebek kadar renkli ama çelimsizdim Yine de sevdim Yine?
Boşlukta sessizdim, derinlerde nefessizdim Dogmadan ölen bir çocuk gibi isimsizdim Kelebek kadar renkli ama çelimsizdim Yine de sevdim Yine?
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #57 hadi beni yine sev beni deli deli sev beni yine yeni yeniden sev. yeniden?
kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #59 Aşkın şarabından bilmeden içtim Sevda yolundan bilmeden geçtim Aşkın bir alevmiş yar yar Bir ates parçaşı Bilmeden gönlümü ateşe verdim Sarap?
Aşkın şarabından bilmeden içtim Sevda yolundan bilmeden geçtim Aşkın bir alevmiş yar yar Bir ates parçaşı Bilmeden gönlümü ateşe verdim Sarap?
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #60 Aşkın şarabını içerler dilber Ferhat misal döner hey dost sergerdan olur Hüsnün görüp candan geçerler dilber Ferhat misali döner hey dost perişan olur Dilber?
Aşkın şarabını içerler dilber Ferhat misal döner hey dost sergerdan olur Hüsnün görüp candan geçerler dilber Ferhat misali döner hey dost perişan olur Dilber?