kardelenn Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #61 Sar beni, ben sana kendimi feda etmişim Sev beni, bu canı uğruna heba etmişim Sevgilim, herşeyim, gönlüme taht kuran dilberim... Sevgili?
Sar beni, ben sana kendimi feda etmişim Sev beni, bu canı uğruna heba etmişim Sevgilim, herşeyim, gönlüme taht kuran dilberim... Sevgili?
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #62 Bu şehirde bir ben vardım dinle sevgili, Bu adamı küllerinden bastan yarattın. Cam kırıkları üzerinden beni kurtardın, Bir kuşun kanadında göğe çıkardın.
Bu şehirde bir ben vardım dinle sevgili, Bu adamı küllerinden bastan yarattın. Cam kırıkları üzerinden beni kurtardın, Bir kuşun kanadında göğe çıkardın.
kardelenn Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #63 cama iyice sokulmuş bakıyor öyle uzağa düşmüş gibi tuzağa kendime sarılıyorum der gibi gözleri.. Gözler
cama iyice sokulmuş bakıyor öyle uzağa düşmüş gibi tuzağa kendime sarılıyorum der gibi gözleri.. Gözler
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #64 Hangi göz Mavi göz yeşil göz Ne ela gözler Benim için en güzeli Manalı gözler. Mavi
kardelenn Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #65 Ooo, mavilim Aşk yolum sahilim Eşin yok cihanda Aşığım ben sana Cihan
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #66 Nerden buldun Cihanı hiç aklıma gelmiyor yani googlede yok Halk içinde muteber bir şey yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda, bir nefes sihhat gibi. Devlet?
Nerden buldun Cihanı hiç aklıma gelmiyor yani googlede yok Halk içinde muteber bir şey yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda, bir nefes sihhat gibi. Devlet?
kardelenn Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #67 katip dediki: Nerden buldun Cihanı hiç aklıma gelmiyor yani googlede yok Halk içinde muteber bir şey yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda, bir nefes sihhat gibi. Devlet? Genişletmek için tıklayın... Bana diyene bakarmisin yaa devletle okadar cok vardiki secemedim inanki baska kelime lutfennnn
katip dediki: Nerden buldun Cihanı hiç aklıma gelmiyor yani googlede yok Halk içinde muteber bir şey yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda, bir nefes sihhat gibi. Devlet? Genişletmek için tıklayın... Bana diyene bakarmisin yaa devletle okadar cok vardiki secemedim inanki baska kelime lutfennnn
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2016 #68 kardelenn dediki: Bana diyene bakarmisin yaa devletle okadar cok vardiki secemedim inanki baska kelime lutfennnn Genişletmek için tıklayın... Geceler olsun peki. Neyi bulursan bende dinleyecem
kardelenn dediki: Bana diyene bakarmisin yaa devletle okadar cok vardiki secemedim inanki baska kelime lutfennnn Genişletmek için tıklayın... Geceler olsun peki. Neyi bulursan bende dinleyecem
kardelenn Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #69 Geceler, katran karası geceler Ellerim tütün kokar gecelerde Geceler, olmaz olası geceler Açılır yelkenleri yalnızlığın Vurur dalga sesleri yüreğimde Katran dermisim saka saka dalga olsun
Geceler, katran karası geceler Ellerim tütün kokar gecelerde Geceler, olmaz olası geceler Açılır yelkenleri yalnızlığın Vurur dalga sesleri yüreğimde Katran dermisim saka saka dalga olsun
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #70 Taşın altına beraber koyduk elimizi Beraber verdik hatırla, ilk sözlerimizi Sonu olmayan yolda yürümüşüz meğer Dalgalar silmiş sahilden izlerimizi. Sahil?
Taşın altına beraber koyduk elimizi Beraber verdik hatırla, ilk sözlerimizi Sonu olmayan yolda yürümüşüz meğer Dalgalar silmiş sahilden izlerimizi. Sahil?