- Ucuz yollu bedenlerin kiralik dairelerinde dolasip durma gel de kalbimde bir oda vereyim sana!!
- Aramızda bir harfin lafı mı olur be sevgili?! Ha g'ittin ha it'tin...
- Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim.Bana kalırsa sen akıl vermeden önce,geri kalanının sana yetip yetmeyecegini hesapla..!
- Kadehini kaldır sevgilim..!Varsa ŞEREFINE yoksa GIDIŞINE içelim..!
- Şeytanın kanatları yoktur; AMA topuklu ayakkabıları vardır
- Gökte ararken yerde bulduğum hiç olmadı ama yerde bulup göklere çıkarmışlığım çoktur..!
- Biliyorum her çocuk oyun oynamak ister ama YANLIŞ PARKTASIN
- Seveni arıyorum..''diyorsun .... Ama verene gidiyorsun ne ayak..??
- Daldan dala atlayarak doğru ilişki bulmaya çalışanlar; defalarca açılmaktan asidi kaçmış hiç kimseye tat vermezler. .
- Sen leyla gibi sevmesini bilseydin ben mecnunu kıskandırmasını da bilirdim....!
- Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hep odun kaldı.
- Makyajı Abartan kızLarın aLnına ' Beni Yıka ' yazaSım Var
- Hani bazen burnunu karıştırırsın, o çıkan pisliğin bir nüshası parmağında kalır ya; işte öyle kalbinde kalır eski sevgili. İğrenirsin.!
(Bu iğrenç )
- 'Kıyamet alameti yoktur'diyen Zekeriya BEYAZ'a ..Nihat HATIPOĞLU'ndan gelen jet cevap:
'Sen EN BÜYÜK ALAMETSIN..
- 'Deprem anında' face'ye direk sallanıyoruz yazanların 'kıyamet' koptugunda -KOPTUK- yazması muhtemeldir
- Aramızda bir harfin lafı mı olur be sevgili?! Ha g'ittin ha it'tin...
- Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim.Bana kalırsa sen akıl vermeden önce,geri kalanının sana yetip yetmeyecegini hesapla..!
- Kadehini kaldır sevgilim..!Varsa ŞEREFINE yoksa GIDIŞINE içelim..!
- Şeytanın kanatları yoktur; AMA topuklu ayakkabıları vardır
- Gökte ararken yerde bulduğum hiç olmadı ama yerde bulup göklere çıkarmışlığım çoktur..!
- Biliyorum her çocuk oyun oynamak ister ama YANLIŞ PARKTASIN
- Seveni arıyorum..''diyorsun .... Ama verene gidiyorsun ne ayak..??
- Daldan dala atlayarak doğru ilişki bulmaya çalışanlar; defalarca açılmaktan asidi kaçmış hiç kimseye tat vermezler. .
- Sen leyla gibi sevmesini bilseydin ben mecnunu kıskandırmasını da bilirdim....!
- Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hep odun kaldı.
- Makyajı Abartan kızLarın aLnına ' Beni Yıka ' yazaSım Var
- Hani bazen burnunu karıştırırsın, o çıkan pisliğin bir nüshası parmağında kalır ya; işte öyle kalbinde kalır eski sevgili. İğrenirsin.!
(Bu iğrenç )
- 'Kıyamet alameti yoktur'diyen Zekeriya BEYAZ'a ..Nihat HATIPOĞLU'ndan gelen jet cevap:
'Sen EN BÜYÜK ALAMETSIN..
- 'Deprem anında' face'ye direk sallanıyoruz yazanların 'kıyamet' koptugunda -KOPTUK- yazması muhtemeldir