Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Hzr 2012 #21 Kayıtsız Üye dediki: Eskiden bir kızı 40 kişi ister 1 kişi alırdı o 1 kişide salaktı falan değil aslında onun cevabı Bir kızı 40 kişi ister , 40 ıda alabilir yani bu kıza bağlı Genişletmek için tıklayın... Hadi kızda o mide var 40'ını da kabul etti diyelim O 40 kişi bunu kabul edecek mi
Kayıtsız Üye dediki: Eskiden bir kızı 40 kişi ister 1 kişi alırdı o 1 kişide salaktı falan değil aslında onun cevabı Bir kızı 40 kişi ister , 40 ıda alabilir yani bu kıza bağlı Genişletmek için tıklayın... Hadi kızda o mide var 40'ını da kabul etti diyelim O 40 kişi bunu kabul edecek mi
~meLek~ GalataSaray'ım 1 Eyl 2013 #22 Dünya'nın neresinde olursan ol bulunduğun yerde değil düşündüğüm yerdesin.. ♥
~meLek~ GalataSaray'ım 1 Eyl 2013 #23 "Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Aklını başkalarına ıspatlama çabasına girmesin yeter".
"Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Aklını başkalarına ıspatlama çabasına girmesin yeter".
~meLek~ GalataSaray'ım 1 Eyl 2013 #24 "Unutma sır gibi seversen eğer muradın gerçekleşir. Çünkü tohum toprağa gizlenirse yeşerir."
...Hazal... Katılımcı 3 Eyl 2013 #27 Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın…
...Hazal... Katılımcı 3 Eyl 2013 #28 Kimseye kendimi tanıtmak gibi bi derdim, ne de kimsenin beni tanıması gibi bi lüksüm vardır.
...Hazal... Katılımcı 3 Eyl 2013 #29 YOK artık sana ait tek zerre bünyemde…Sen koca bir HİÇ oldun bende, ettiğin TeK cümle ile!!!
...Hazal... Katılımcı 3 Eyl 2013 #30 Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.