Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Eyl 2013 #21 Banyo önü dantelli ayak havlusu ve dantelli el havlusu hediyesi aldım bir yakınımdan Vee bugün
...Hazal... Katılımcı 3 Eyl 2013 #22 Arkadaşım dün bana çok güzel bir kol saati aldı..en güzel aldığım hediyelerden
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Eyl 2013 #23 Haha en son doğumgünümde kim olduğunu söylemicem ama biri bana altın almıştı bence çok güzel hediye Hediye çeki gibi bozdur harca
Haha en son doğumgünümde kim olduğunu söylemicem ama biri bana altın almıştı bence çok güzel hediye Hediye çeki gibi bozdur harca
BeReNN Alyam? Özel üye 5 Eyl 2013 #24 MeRciMeK dediki: Haha en son doğumgünümde kim olduğunu söylemicem ama biri bana altın almıştı bence çok güzel hediye Hediye çeki gibi bozdur harca Genişletmek için tıklayın... Bu çok iyiymiş en son papatya aldım en değerlimden
MeRciMeK dediki: Haha en son doğumgünümde kim olduğunu söylemicem ama biri bana altın almıştı bence çok güzel hediye Hediye çeki gibi bozdur harca Genişletmek için tıklayın... Bu çok iyiymiş en son papatya aldım en değerlimden
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Eyl 2013 #25 BeReNN dediki: Bu çok iyiymiş en son papatya aldım en değerlimden Genişletmek için tıklayın... İyiydi gerçekten düğünüm için beklentilerimi yükseltti farkında değil Senin papatyalarda çok iyiymiş
BeReNN dediki: Bu çok iyiymiş en son papatya aldım en değerlimden Genişletmek için tıklayın... İyiydi gerçekten düğünüm için beklentilerimi yükseltti farkında değil Senin papatyalarda çok iyiymiş
BeReNN Alyam? Özel üye 5 Eyl 2013 #26 MeRciMeK dediki: İyiydi gerçekten düğünüm için beklentilerimi yükseltti farkında değil Senin papatyalarda çok iyiymiş Genişletmek için tıklayın... Ee artık beşi bir yerde takar
MeRciMeK dediki: İyiydi gerçekten düğünüm için beklentilerimi yükseltti farkında değil Senin papatyalarda çok iyiymiş Genişletmek için tıklayın... Ee artık beşi bir yerde takar
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Eyl 2013 #27 BeReNN dediki: Ee artık beşi bir yerde takar Genişletmek için tıklayın... Ben ağırlığımca altın bekliyorum
BeReNN dediki: Ee artık beşi bir yerde takar Genişletmek için tıklayın... Ben ağırlığımca altın bekliyorum
BeReNN Alyam? Özel üye 5 Eyl 2013 #28 MeRciMeK dediki: Ben ağırlığımca altın bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Hahaha mantıklı