felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Mrt 2014 #31 Annemden sürpriz bir hediye gelmişti İmzalı kitap çok mutlu olmuştum.. Bana böyle şeylerle gelin kıyafet takı toka sevmem
Annemden sürpriz bir hediye gelmişti İmzalı kitap çok mutlu olmuştum.. Bana böyle şeylerle gelin kıyafet takı toka sevmem
mimaran Üye 10 Mrt 2014 #32 Aylar sonra sabah onu gördüğümde gülümseyip günaydın demesi çok güzel bir hediyeydi bir daha yapar mi acaba ) HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aylar sonra sabah onu gördüğümde gülümseyip günaydın demesi çok güzel bir hediyeydi bir daha yapar mi acaba ) HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cemree =)=) V.I.P 11 Mrt 2014 #35 Nostaljik bir radyonun içindeki düzenek yenilenip hediye edildi çok mutlu olmuştum odamın baş köşesinde durur =)))
Nostaljik bir radyonun içindeki düzenek yenilenip hediye edildi çok mutlu olmuştum odamın baş köşesinde durur =)))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Mrt 2014 #36 Halamın şişe üzerine ördüğü sepetlerden bana da yapıp hediyesi etmesi aldığım en güzel hediyelerden