arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Tem 2012 #121 sitem* dediki: aman lazım değil.. Adam dediğin şöyle masaya vurdummu ses gelmeli Genişletmek için tıklayın... bir vursun,bir de duvar vursun demi dişleri,gülüşü,tipi,hepsinden önemlisi esmer olması şart
sitem* dediki: aman lazım değil.. Adam dediğin şöyle masaya vurdummu ses gelmeli Genişletmek için tıklayın... bir vursun,bir de duvar vursun demi dişleri,gülüşü,tipi,hepsinden önemlisi esmer olması şart
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Tem 2012 #122 arz-ı hal dediki: bir vursun,bir de duvar vursun demi dişleri,gülüşü,tipi,hepsinden önemlisi esmer olması şart Genişletmek için tıklayın... sende vur deyince öldürüyosun hee
arz-ı hal dediki: bir vursun,bir de duvar vursun demi dişleri,gülüşü,tipi,hepsinden önemlisi esmer olması şart Genişletmek için tıklayın... sende vur deyince öldürüyosun hee
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Tem 2012 #123 sitem* dediki: sende vur deyince öldürüyosun hee Genişletmek için tıklayın... yok kızzz ele olsun
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Tem 2012 #124 arz-ı hal dediki: yok kızzz ele olsun Genişletmek için tıklayın... seni kırmayım çiçeemm öyle olsun..
arz-ı hal dediki: yok kızzz ele olsun Genişletmek için tıklayın... seni kırmayım çiçeemm öyle olsun..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #125 arz-ı hal dediki: bir vursun,bir de duvar vursun demi dişleri,gülüşü,tipi,hepsinden önemlisi esmer olması şart Genişletmek için tıklayın... Bende diyorum kulaklarım niye çınlıyor bacım anıyormuş
arz-ı hal dediki: bir vursun,bir de duvar vursun demi dişleri,gülüşü,tipi,hepsinden önemlisi esmer olması şart Genişletmek için tıklayın... Bende diyorum kulaklarım niye çınlıyor bacım anıyormuş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #126 RUZG4R dediki: Bende diyorum kulaklarım niye çınlıyor bacım anıyormuş Genişletmek için tıklayın... özledi abisi özledii
RUZG4R dediki: Bende diyorum kulaklarım niye çınlıyor bacım anıyormuş Genişletmek için tıklayın... özledi abisi özledii
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #127 sitem* dediki: özledi abisi özledii Genişletmek için tıklayın... hele bir özlenmeyeyim .. bende özledim bende
sitem* dediki: özledi abisi özledii Genişletmek için tıklayın... hele bir özlenmeyeyim .. bende özledim bende
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #128 RUZG4R dediki: hele bir özlenmeyeyim .. bende özledim bende Genişletmek için tıklayın... zorlamı özletcen kendini şuna bakın hele
RUZG4R dediki: hele bir özlenmeyeyim .. bende özledim bende Genişletmek için tıklayın... zorlamı özletcen kendini şuna bakın hele
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #129 sitem* dediki: zorlamı özletcen kendini şuna bakın hele Genişletmek için tıklayın... özletirim ben sağım solum belli olmaz.
sitem* dediki: zorlamı özletcen kendini şuna bakın hele Genişletmek için tıklayın... özletirim ben sağım solum belli olmaz.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #130 RUZG4R dediki: özletirim ben sağım solum belli olmaz. Genişletmek için tıklayın... bak seenn...