RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #131 sitem* dediki: bak seenn... Genişletmek için tıklayın... baktım bakıyorum sende özledin beni itiraf et
sitem* dediki: bak seenn... Genişletmek için tıklayın... baktım bakıyorum sende özledin beni itiraf et
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #132 RUZG4R dediki: baktım bakıyorum sende özledin beni itiraf et Genişletmek için tıklayın... hiçte bile
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #133 sitem* dediki: hiçte bile Genişletmek için tıklayın... det hadi ordan
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #134 RUZG4R dediki: det hadi ordan Genişletmek için tıklayın... asıl sana dett... mecburmuyum özlemeye özlemedim işte..
RUZG4R dediki: det hadi ordan Genişletmek için tıklayın... asıl sana dett... mecburmuyum özlemeye özlemedim işte..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #135 sitem* dediki: asıl sana dett... mecburmuyum özlemeye özlemedim işte.. Genişletmek için tıklayın... hiçç mii
sitem* dediki: asıl sana dett... mecburmuyum özlemeye özlemedim işte.. Genişletmek için tıklayın... hiçç mii
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #136 RUZG4R dediki: hiçç mii Genişletmek için tıklayın... tmm tmm özledim oldumu hergün konuşuyoruz zaten neyini özleyim bilmem ki
RUZG4R dediki: hiçç mii Genişletmek için tıklayın... tmm tmm özledim oldumu hergün konuşuyoruz zaten neyini özleyim bilmem ki
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #137 sitem* dediki: tmm tmm özledim oldumu hergün konuşuyoruz zaten neyini özleyim bilmem ki Genişletmek için tıklayın... haha olsun
sitem* dediki: tmm tmm özledim oldumu hergün konuşuyoruz zaten neyini özleyim bilmem ki Genişletmek için tıklayın... haha olsun
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #138 RUZG4R dediki: haha olsun Genişletmek için tıklayın... git başımdan
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Tem 2012 #139 sitem* dediki: git başımdan Genişletmek için tıklayın... aha kovdu beni
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2012 #140 RUZG4R dediki: aha kovdu beni Genişletmek için tıklayın... geç kalırsan beni bahane edersinde susmasın daha get hade
RUZG4R dediki: aha kovdu beni Genişletmek için tıklayın... geç kalırsan beni bahane edersinde susmasın daha get hade