Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ekm 2011 #1 Atlamak için her şey müsait. Aşağıdakiler buldukları brandayı açtılar ve bekliyorlar, sana düşense birazcık cesaret. Hadi atla bakalm.
Atlamak için her şey müsait. Aşağıdakiler buldukları brandayı açtılar ve bekliyorlar, sana düşense birazcık cesaret. Hadi atla bakalm.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Ekm 2011 #5 caglayagmur dediki: yok öyle toprak atlayacaksan buyur kardes can. Genişletmek için tıklayın... abla yapmışken tam yapalım işi..Yarım işi sevmiyorum ben.. Gizemli Cadi dediki: Bie verende olmadıki çocuğa) hep çaysızlık yüzünden Genişletmek için tıklayın... onunda etkisi var tabi..
caglayagmur dediki: yok öyle toprak atlayacaksan buyur kardes can. Genişletmek için tıklayın... abla yapmışken tam yapalım işi..Yarım işi sevmiyorum ben.. Gizemli Cadi dediki: Bie verende olmadıki çocuğa) hep çaysızlık yüzünden Genişletmek için tıklayın... onunda etkisi var tabi..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ekm 2011 #10 bekle tabi işin ucunda derviş olmak var