RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ekm 2011 #21 eFSaNe_KaRTaL dediki: anladım ama ben dai.. mühim değildir kafiye.. ne anlattıysa o dur zikriye.. Genişletmek için tıklayın... Anlayışlı yeğenim =))
eFSaNe_KaRTaL dediki: anladım ama ben dai.. mühim değildir kafiye.. ne anlattıysa o dur zikriye.. Genişletmek için tıklayın... Anlayışlı yeğenim =))
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 22 Ekm 2011 #22 eyvllh dai.. Bi radyo açan olsada iki eğlensek dimi..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ekm 2011 #23 eFSaNe_KaRTaL dediki: eyvllh dai.. Bi radyo açan olsada iki eğlensek dimi.. Genişletmek için tıklayın... Olurdu =) Hani daimi dj Zeynoo kayıplarda sesi soluğu çıkmıyor =)
eFSaNe_KaRTaL dediki: eyvllh dai.. Bi radyo açan olsada iki eğlensek dimi.. Genişletmek için tıklayın... Olurdu =) Hani daimi dj Zeynoo kayıplarda sesi soluğu çıkmıyor =)
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Ekm 2011 #24 ooo konu almış başını gitmiş hadi acayım radyoyu dinleyelim biraz.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ekm 2011 #26 caglayagmur dediki: ooo konu almış başını gitmiş hadi acayım radyoyu dinleyelim biraz. Genişletmek için tıklayın... Konu içinde efsane varsa o konu alıp başını gidiyor sultanım..
caglayagmur dediki: ooo konu almış başını gitmiş hadi acayım radyoyu dinleyelim biraz. Genişletmek için tıklayın... Konu içinde efsane varsa o konu alıp başını gidiyor sultanım..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 22 Ekm 2011 #27 bende anlamadım nie böyle oluyo.. Üye olduğum günden beri hangi konuya el attıysam tıklanma rekoru kırıyo konu.. Neden acaba..
bende anlamadım nie böyle oluyo.. Üye olduğum günden beri hangi konuya el attıysam tıklanma rekoru kırıyo konu.. Neden acaba..