buda benim hobim =))

Bu zevki bende tatmak istiyorum yaa severim böyle şeyleri ama bizimkilere zıt bir hobi :)
Annem kağıt parçası diye atar bunları :D

Bu zevki bende tatmak istiyorum yaa severim böyle şeyleri ama bizimkilere zıt bir hobi :)
Gülüm kesinlikle denemessin. Eğerki biraz sevgin varsa çok eğlendiriyor ve hatta dinlendiriyor. (parçaları bulamadığında sinirlenip torlayıp toplayıp atmak geliyor bazen içinden ama sonra bir tane parça bulmuş olmakla yeniden bağlanıyorsun) :)

sende 1000 parcadan başla canım hem çok yerde kaplamaz baktın olmuyo başa çıkamıyorsun bir daha almazsın ama denemelisin gerçekten zevkli ve seninde seveceğine eminim =)

Sorma bende 2000 parça aldım Edukanin parrçalarını beğenmedim. Biliyorsun beğenmediğinde biraz zor ilerliyor insan bende öyle oldum :)

Kötü olmuş bu :S educa güzel sanırdım ben değilmiymiş ? Abla en iyisi ravensburger marka. ben çok begendim parçalar inanılmaz kalın ve dayanıklı ve çok güzel oturuyor parçalar. Manhattan ı yaptığım puzzle markası oydu

telefon ile çekmişim net değil ama ben çok beğenmiştim

Geri