Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 24 Ock 2022 #1,401 Kesinlikle. Ne zaman ısınacak bu havalar diye yazardım.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Şbt 2022 #1,405 Herkesin içine gömdüğü bir yarası var işte dostum...
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 11 Şbt 2022 #1,406 Sürekli kullandığım kelime "tamam"
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 12 Şbt 2022 #1,407 Boşluğu temsil eden bir daire yapardım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 13 Şbt 2022 #1,409 merakettim dediki: Kompile silerdim. Kimse bişey yazmasın. Genişletmek için tıklayın... Başka bir şey yapsan şaşardım zaten
merakettim dediki: Kompile silerdim. Kimse bişey yazmasın. Genişletmek için tıklayın... Başka bir şey yapsan şaşardım zaten
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Şbt 2022 #1,410 Bulunduğum ortama göre, kalp yapıp ortak kullanım alanındaki hersesin isimlerinin baş harflerini rasgele ikişer ikişer okla yazardım. Bırak ümitlensinler Ama iyi fikir. Dur bunu yapayım ben
Bulunduğum ortama göre, kalp yapıp ortak kullanım alanındaki hersesin isimlerinin baş harflerini rasgele ikişer ikişer okla yazardım. Bırak ümitlensinler Ama iyi fikir. Dur bunu yapayım ben