yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 2 Hzr 2022 #1,421 bosuna harciyorsun beni ...
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 3 Hzr 2022 #1,423 Araf dediki: Bazen ölmek çözüm mü diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Hayırdır sen yaa ne ölmesi
Araf dediki: Bazen ölmek çözüm mü diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Hayırdır sen yaa ne ölmesi
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 3 Hzr 2022 #1,424 Tatlı Cadı dediki: Hayırdır sen yaa ne ölmesi Genişletmek için tıklayın... Bu aralar aklımdan geçmiyor değil
Tatlı Cadı dediki: Hayırdır sen yaa ne ölmesi Genişletmek için tıklayın... Bu aralar aklımdan geçmiyor değil
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 3 Hzr 2022 #1,425 Araf dediki: Bu aralar aklımdan geçmiyor değil Genişletmek için tıklayın... Şaşırttın mı sen yaşamak cok güzel nen hele de Marmaris’te ahh ahh aklın mı yok senin
Araf dediki: Bu aralar aklımdan geçmiyor değil Genişletmek için tıklayın... Şaşırttın mı sen yaşamak cok güzel nen hele de Marmaris’te ahh ahh aklın mı yok senin
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 3 Hzr 2022 #1,426 Tatlı Cadı dediki: Şaşırttın mı sen yaşamak cok güzel nen hele de Marmaris’te ahh ahh aklın mı yok senin Genişletmek için tıklayın... Marmaris neki ben ne yerler gördüm. Bunlar önemsiz benim için
Tatlı Cadı dediki: Şaşırttın mı sen yaşamak cok güzel nen hele de Marmaris’te ahh ahh aklın mı yok senin Genişletmek için tıklayın... Marmaris neki ben ne yerler gördüm. Bunlar önemsiz benim için
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 3 Hzr 2022 #1,427 Araf dediki: Marmaris neki ben ne yerler gördüm. Bunlar önemsiz benim için Genişletmek için tıklayın... Eee da ne istion Allah tan o zaman belanı mı
Araf dediki: Marmaris neki ben ne yerler gördüm. Bunlar önemsiz benim için Genişletmek için tıklayın... Eee da ne istion Allah tan o zaman belanı mı
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Hzr 2022 #1,428 Biraz daha dikkat
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Hzr 2022 #1,429 Hay maşallah tam bir turbo bas gaza yavrum bas gaza
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Hzr 2022 #1,430 Sokaklar, günaydın dememek için yüzünü çeviren , sanki sabahı paylaşan başka kimse yokmuş gibi davranan insanlarla dolu.Buğulu camlar ardından yayılan sıcak poğaça kokusu , ve bir bardak çay eşliğinde ki günaydınlara ne oldu.?
Sokaklar, günaydın dememek için yüzünü çeviren , sanki sabahı paylaşan başka kimse yokmuş gibi davranan insanlarla dolu.Buğulu camlar ardından yayılan sıcak poğaça kokusu , ve bir bardak çay eşliğinde ki günaydınlara ne oldu.?