küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #301 CiMCiMe dediki: geliyorum dedim ya Genişletmek için tıklayın... hani nerdesinnn hala yoksun ortalıktaa..
CiMCiMe dediki: geliyorum dedim ya Genişletmek için tıklayın... hani nerdesinnn hala yoksun ortalıktaa..
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #302 küçüğüm dediki: hani nerdesinnn hala yoksun ortalıktaa.. Genişletmek için tıklayın... yoldayım azıcık sık dişini
küçüğüm dediki: hani nerdesinnn hala yoksun ortalıktaa.. Genişletmek için tıklayın... yoldayım azıcık sık dişini
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #304 küçüğüm dediki: tmm..bekliyorumm... senin için döktüğüm gözyaşlarına yazıkk.. Genişletmek için tıklayın... ne ara ağlattım ki seni
küçüğüm dediki: tmm..bekliyorumm... senin için döktüğüm gözyaşlarına yazıkk.. Genişletmek için tıklayın... ne ara ağlattım ki seni
küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #305 CiMCiMe dediki: ne ara ağlattım ki seni Genişletmek için tıklayın... hiç güldürmedin kii
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #306 küçüğüm dediki: hiç güldürmedin kii Genişletmek için tıklayın... ahanda gülüyon
küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #307 CiMCiMe dediki: ahanda gülüyon Genişletmek için tıklayın... ilk kez güldürmüş oldun o zamann... yaşamaktan bıktımm...
CiMCiMe dediki: ahanda gülüyon Genişletmek için tıklayın... ilk kez güldürmüş oldun o zamann... yaşamaktan bıktımm...
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #308 küçüğüm dediki: yaşamaktan bıktımm... Genişletmek için tıklayın... aaaaaa ben varım ya
küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #309 CiMCiMe dediki: aaaaaa ben varım ya Genişletmek için tıklayın... sen olsan ne farkeder çokkk uzaktasınn..(ben yalnızım demedimki...)
CiMCiMe dediki: aaaaaa ben varım ya Genişletmek için tıklayın... sen olsan ne farkeder çokkk uzaktasınn..(ben yalnızım demedimki...)
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #310 küçüğüm dediki: sen olsan ne farkeder çokkk uzaktasınn..(ben yalnızım demedimki...) Genişletmek için tıklayın... ama yoldayım dedimbu kadar baskı yapmaşoför zaten 170 le geliyo
küçüğüm dediki: sen olsan ne farkeder çokkk uzaktasınn..(ben yalnızım demedimki...) Genişletmek için tıklayın... ama yoldayım dedimbu kadar baskı yapmaşoför zaten 170 le geliyo