küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #321 CiMCiMe dediki: el sallıyom görüyon mu beni Genişletmek için tıklayın... gördümm gördümm...şimdi gelip alıyom senii... geldimm hadi eve gidelim..üşümüşsün...
CiMCiMe dediki: el sallıyom görüyon mu beni Genişletmek için tıklayın... gördümm gördümm...şimdi gelip alıyom senii... geldimm hadi eve gidelim..üşümüşsün...
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #322 küçüğüm dediki: gördümm gördümm...şimdi gelip alıyom senii... geldimm hadi eve gidelim..üşümüşsün... Genişletmek için tıklayın... ya şoför camı açık unutmuş dondum hadi gidelim sizeyemek olarak ne yaptınşoför mola vermedi acıktım
küçüğüm dediki: gördümm gördümm...şimdi gelip alıyom senii... geldimm hadi eve gidelim..üşümüşsün... Genişletmek için tıklayın... ya şoför camı açık unutmuş dondum hadi gidelim sizeyemek olarak ne yaptınşoför mola vermedi acıktım
küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #323 CiMCiMe dediki: ya şoför camı açık unutmuş dondum hadi gidelim sizeyemek olarak ne yaptınşoför mola vermedi acıktım Genişletmek için tıklayın... yemek yapmamıştım ama istersen lokantaya gideriz..
CiMCiMe dediki: ya şoför camı açık unutmuş dondum hadi gidelim sizeyemek olarak ne yaptınşoför mola vermedi acıktım Genişletmek için tıklayın... yemek yapmamıştım ama istersen lokantaya gideriz..
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #324 küçüğüm dediki: yemek yapmamıştım ama istersen lokantaya gideriz.. Genişletmek için tıklayın... ben lokanta da yemek yiyememişin ne otur yemek yap banasenin için ankaralardan gelmişim sen bana lokantaya gidek diyon
küçüğüm dediki: yemek yapmamıştım ama istersen lokantaya gideriz.. Genişletmek için tıklayın... ben lokanta da yemek yiyememişin ne otur yemek yap banasenin için ankaralardan gelmişim sen bana lokantaya gidek diyon
küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #325 CiMCiMe dediki: ben lokanta da yemek yiyememişin ne otur yemek yap banasenin için ankaralardan gelmişim sen bana lokantaya gidek diyon Genişletmek için tıklayın... ben sabahtan beri okuldaydımm...neyse madem lokantada yiyemiyon evdekilerle idare ett..
CiMCiMe dediki: ben lokanta da yemek yiyememişin ne otur yemek yap banasenin için ankaralardan gelmişim sen bana lokantaya gidek diyon Genişletmek için tıklayın... ben sabahtan beri okuldaydımm...neyse madem lokantada yiyemiyon evdekilerle idare ett..
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #326 küçüğüm dediki: ben sabahtan beri okuldaydımm...neyse madem lokantada yiyemiyon evdekilerle idare ett.. Genişletmek için tıklayın... menüyü alım
küçüğüm dediki: ben sabahtan beri okuldaydımm...neyse madem lokantada yiyemiyon evdekilerle idare ett.. Genişletmek için tıklayın... menüyü alım
küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #327 CiMCiMe dediki: menüyü alım Genişletmek için tıklayın... çorba...yaprak sarma...patates-köfte....
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #328 küçüğüm dediki: çorba...yaprak sarma...patates-köfte.... Genişletmek için tıklayın... sadece bu kadarcık mı?
küçüğüm dediki: çorba...yaprak sarma...patates-köfte.... Genişletmek için tıklayın... sadece bu kadarcık mı?
küçüğüm Aktif 14 Ekm 2008 #329 CiMCiMe dediki: sadece bu kadarcık mı? Genişletmek için tıklayın... başka ne istiyon söle yapıyım...ne seviyosun bilmiyorum...
CiMCiMe dediki: sadece bu kadarcık mı? Genişletmek için tıklayın... başka ne istiyon söle yapıyım...ne seviyosun bilmiyorum...
zuzuu Uzman 14 Ekm 2008 #330 azı bulamayan çoğu bulamazmız cimcimee hem misafir umduğunu deil bulduğunu yer cicim