C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #331 küçüğüm dediki: başka ne istiyon söle yapıyım...ne seviyosun bilmiyorum... Genişletmek için tıklayın... mantı baklava patatesli börek sulu köfte içli köfte...şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
küçüğüm dediki: başka ne istiyon söle yapıyım...ne seviyosun bilmiyorum... Genişletmek için tıklayın... mantı baklava patatesli börek sulu köfte içli köfte...şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #332 zuzuu dediki: azı bulamayan çoğu bulamazmız cimcimee hem misafir umduğunu deil bulduğunu yer cicim Genişletmek için tıklayın... misafir değilim ben zuzum yatıya gittim
zuzuu dediki: azı bulamayan çoğu bulamazmız cimcimee hem misafir umduğunu deil bulduğunu yer cicim Genişletmek için tıklayın... misafir değilim ben zuzum yatıya gittim
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #334 zuzuu dediki: olsun cnm 3 gün boyunca misafirsin 3 günden sonra misafirlikten çıkıyon Genişletmek için tıklayın... zuzum konuşma yaw konuştukça batıyonbelki ben orda 3 gün kalacam
zuzuu dediki: olsun cnm 3 gün boyunca misafirsin 3 günden sonra misafirlikten çıkıyon Genişletmek için tıklayın... zuzum konuşma yaw konuştukça batıyonbelki ben orda 3 gün kalacam
zuzuu Uzman 14 Ekm 2008 #335 hiçte bilene batmıyom dost acı söylermiş(ay bugünde deyimlerden gidiyom hayırlısı)
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #336 zuzuu dediki: hiçte bilene batmıyom dost acı söylermiş(ay bugünde deyimlerden gidiyom hayırlısı) Genişletmek için tıklayın... o acı sözleri yarın sana biber yapıp yedircem
zuzuu dediki: hiçte bilene batmıyom dost acı söylermiş(ay bugünde deyimlerden gidiyom hayırlısı) Genişletmek için tıklayın... o acı sözleri yarın sana biber yapıp yedircem
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Ekm 2008 #340 DüŞünüYorum o haLde Varım.. ÜşeniYorum O haLde YaRın...