YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Hzr 2011 #621 GülpemBe dediki: je kan er niks aan doen. Genişletmek için tıklayın... Ecnebice anlamam ben Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer...
GülpemBe dediki: je kan er niks aan doen. Genişletmek için tıklayın... Ecnebice anlamam ben Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer...
S She Özel Üye Özel üye 16 Hzr 2011 #622 hic bisey elinden gelmiyor demek dost aci soylermisde inanmazdim.
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 18 Hzr 2011 #625 buğulu kısmı tamamen silerim Genişletmek için tıklayın... yaaaa işte böyle
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Hzr 2011 #626 Ben genellikle yazı değil de resim çiziyorum buğulu cama Bir ev yanında bir ağaç ve göl, arkada dağlar tabi
Ben genellikle yazı değil de resim çiziyorum buğulu cama Bir ev yanında bir ağaç ve göl, arkada dağlar tabi
BeReNN Alyam? Özel üye 18 Hzr 2011 #627 Üflendi kulağımıza Besmelesi AŞK'ın. And Olsun Kelâm Ve Kâlem'e ki Sen En İçten Başlangıcımsın ..
BeReNN Alyam? Özel üye 24 Hzr 2011 #630 Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni: önce bana, sonra bana, sonra yine bana bak.