BeReNN Alyam? Özel üye 4 Tem 2011 #645 Sensizliği dinlemek sessizliği dinlemekten zor ama en zoru sensizliğin sessizliğini dinlemek …
BeReNN Alyam? Özel üye 6 Tem 2011 #646 “Düşmek” kelimesinin yürekçe karşılığını düşünürken, pişman kadehlere talip, çocukluğuma hasret, gecelerce bıkkın bir halde, düşlerimden düştüm, düşünmeden. Ha dizim, ha sen… Sensizim bugün…
“Düşmek” kelimesinin yürekçe karşılığını düşünürken, pişman kadehlere talip, çocukluğuma hasret, gecelerce bıkkın bir halde, düşlerimden düştüm, düşünmeden. Ha dizim, ha sen… Sensizim bugün…
İki nokta Üstat 6 Tem 2011 #647 Ey sevdiğim birgün bana yar demedin aşkım dedin, canım dedin kızdığında cnm dedin ama yar demedin..
BeReNN Alyam? Özel üye 7 Tem 2011 #650 Dönmezsen Eğer; Tabağımda Yemek Bırakır , İştahsızlığıma Sebeb Seni Gösteririm Anneme Kırıp Döktüğüm Herşeyi Senin Üzerine Yıkarım Masalları Birbirine Karıştırırım . . " Pamuk Prensesi Romeo'ya Ayarlarım " Boyumu Geçen Yerlerde Yüzerim . . Nefesimi Tutarım . . Gelmezsen Ölürüm...
Dönmezsen Eğer; Tabağımda Yemek Bırakır , İştahsızlığıma Sebeb Seni Gösteririm Anneme Kırıp Döktüğüm Herşeyi Senin Üzerine Yıkarım Masalları Birbirine Karıştırırım . . " Pamuk Prensesi Romeo'ya Ayarlarım " Boyumu Geçen Yerlerde Yüzerim . . Nefesimi Tutarım . . Gelmezsen Ölürüm...