yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Hzr 2022 #31 Mutlu yüzlerin, Sıcacık sohbetlerin, Keyifli kahkahaların, Güzel sofraların, Hoş sohbetlerin, Kavuşmaların olduğu hayırlı, bereketli bir GÜN olsun. Mutlu Pazarlar
Mutlu yüzlerin, Sıcacık sohbetlerin, Keyifli kahkahaların, Güzel sofraların, Hoş sohbetlerin, Kavuşmaların olduğu hayırlı, bereketli bir GÜN olsun. Mutlu Pazarlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Hzr 2022 #32 Bu gün günlerden pazar bu deli Almış eline kağıdı kalemi hep seni yazar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Hzr 2022 #33 Seni düşündümde çıldırdım yine Umutsuz bekledim sabaha kadar O çok sevdiğin yağmurlar bile sustu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Tem 2022 #34 Bu gün günlerden pazar ve. Sadece Dinlenme günü degil bütün hayallerin yıkıldıgı bir Dir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Ksm 2022 #35 Yarin Pazar herseyi birakin 1 günde olsa dinlenin!
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Ksm 2022 #37 :¨·.·¨: :°•❀ ★°*゚ `·. ᗰᑌ丅ᒪᑌ ᑭᗩ乙ᗩᖇᒪᗩᖇ :°•❀ ★°*゚ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊°❀ ˚♡ ⋆ ┊ ┊ ┊ ┊✫ 。 ❀ ┊┊ ┊ ⋆°❀ ┊ ┊. ˚°❀ ┊✧˚♡ ⋆ . ˚°❀
:¨·.·¨: :°•❀ ★°*゚ `·. ᗰᑌ丅ᒪᑌ ᑭᗩ乙ᗩᖇᒪᗩᖇ :°•❀ ★°*゚ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊°❀ ˚♡ ⋆ ┊ ┊ ┊ ┊✫ 。 ❀ ┊┊ ┊ ⋆°❀ ┊ ┊. ˚°❀ ┊✧˚♡ ⋆ . ˚°❀
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2022 #38 Bugün Pazar ve Dünya kupası başladı en güzel tarafı da bu bence
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Ksm 2022 #40 CANISIKILANADAM dediki: Bugün Pazar ve Dünya kupası başladı en güzel tarafı da bu bence Genişletmek için tıklayın... aslanolmez dediki: keyifsiz bir maç oluyro ama Genişletmek için tıklayın... Ya arkadaslar ben mackonusunda zaten isyankardim simdi birde dünya kupasi maclari basladi )) evi terk edesim geliyor )
CANISIKILANADAM dediki: Bugün Pazar ve Dünya kupası başladı en güzel tarafı da bu bence Genişletmek için tıklayın... aslanolmez dediki: keyifsiz bir maç oluyro ama Genişletmek için tıklayın... Ya arkadaslar ben mackonusunda zaten isyankardim simdi birde dünya kupasi maclari basladi )) evi terk edesim geliyor )