yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #1 Bugün Günlerden Sali sallanir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ekm 2021 #2 “Salı, pazartesi gününün çirkin kız Tesadüf bu ya. Aylardan Ekim, günlerden Salı. Ve sen giriyorsun salına salına bütün Aralık’lardan iceriye
“Salı, pazartesi gününün çirkin kız Tesadüf bu ya. Aylardan Ekim, günlerden Salı. Ve sen giriyorsun salına salına bütün Aralık’lardan iceriye
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Ekm 2021 #3 Salı ile ilgili üç korkunç gerçek: 1. Bugün cuma değil 2. Yarın Cuma değil 3. Yarından sonraki gün bile Cuma değil.
Salı ile ilgili üç korkunç gerçek: 1. Bugün cuma değil 2. Yarın Cuma değil 3. Yarından sonraki gün bile Cuma değil.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Ekm 2021 #4 Bugün salı Madem salı sallanır derler sallayın tüm sıkıntılarınızı ve dertlerinizi. Geriye sevinç, mutluluk ve iç huzuru kalsın.
Bugün salı Madem salı sallanır derler sallayın tüm sıkıntılarınızı ve dertlerinizi. Geriye sevinç, mutluluk ve iç huzuru kalsın.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ksm 2021 #5 Salı. Pazartesi günü yapmadığım her şeyi çarşamba gününe kadar erteleme günü.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Ksm 2021 #6 Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Eyl 2022 #7 Doğrudur Küfür Bana Yakışmıyor , Ama Ağzımdan çıktıktan Sora , Salı na Salı na Sana Girişi Varya işte O Beni Bitiriyor
Doğrudur Küfür Bana Yakışmıyor , Ama Ağzımdan çıktıktan Sora , Salı na Salı na Sana Girişi Varya işte O Beni Bitiriyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Arl 2022 #8 ne ugursuz bir günsün sen böyle sali
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 9 Arl 2022 #9 Aklıma gelen türkünün devamı Bugün de günlerden salıdır salı Sallan gel sevdiğim salınak bari Yoktur bu dünyada yârin emsali Zalim celek vurmuş yaram var benim
Aklıma gelen türkünün devamı Bugün de günlerden salıdır salı Sallan gel sevdiğim salınak bari Yoktur bu dünyada yârin emsali Zalim celek vurmuş yaram var benim
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 15 Arl 2022 #10 Burayı okurken bugün günlerden Perşembe o halde persembeden saliya selam olsun