cemree =)=) V.I.P 28 Ksm 2011 #1 Alttaki iki resmi gittiğim bir karakalem sergisinden aldım çok hoşuma gitti paylaşmak istedim =) Boş zamanlarımda ben de alırım elime kalemi ve bulduğum her kağıt parçasına bir şeyler çizerim. Çizmeyi seviyorum ve bunu geliştirmek istiyorum.
Alttaki iki resmi gittiğim bir karakalem sergisinden aldım çok hoşuma gitti paylaşmak istedim =) Boş zamanlarımda ben de alırım elime kalemi ve bulduğum her kağıt parçasına bir şeyler çizerim. Çizmeyi seviyorum ve bunu geliştirmek istiyorum.
felsefe_mi ...!... Özel üye 28 Ksm 2011 #3 Bende bu yetenek olsa karikaturist olurdum. çakmaktaşi çok begendim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2011 #6 Aramızda karikatürist varmış ama haberimiz yok Teşekkürler cemre bunlara hemen logo ekleyip tescilleyelim ki çalıntıya uğramasın
Aramızda karikatürist varmış ama haberimiz yok Teşekkürler cemre bunlara hemen logo ekleyip tescilleyelim ki çalıntıya uğramasın
cemree =)=) V.I.P 30 Ksm 2011 #10 Olmaz olurm yorumsuz ayrıca sanada çok çok teşekkür ederim evet çalıntıya uğramasın dimi saol zeynocum elimden geldgncede paylaşmaya dewam edicem
Olmaz olurm yorumsuz ayrıca sanada çok çok teşekkür ederim evet çalıntıya uğramasın dimi saol zeynocum elimden geldgncede paylaşmaya dewam edicem