DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Mys 2012 #12 Emeğine sağlık. Çizimlerin daim olsun...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Mys 2012 #14 cemree dediki: teşekkür ederim =) Genişletmek için tıklayın... Rica ederim. Sezarın hakkı sezara...
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 7 Mys 2012 #16 ilk resimler daha farklı ve cok güzel benım hoşuma gitti ellerine saglık ... güzel paylasım ayrıca senın cizimlerin oldugu için ayrı bir güzellik olmuş teşekkürler
ilk resimler daha farklı ve cok güzel benım hoşuma gitti ellerine saglık ... güzel paylasım ayrıca senın cizimlerin oldugu için ayrı bir güzellik olmuş teşekkürler
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Mys 2012 #17 Harika çizimler gerçekten büyük bi emek var. Her zaman emeğe ve kişisel çalışmaları beğenmişimdir. +replik bi konu
Harika çizimler gerçekten büyük bi emek var. Her zaman emeğe ve kişisel çalışmaları beğenmişimdir. +replik bi konu
cemree =)=) V.I.P 7 Mys 2012 #19 bunlar benim değil karakalem sergisinden aldım benimde çok hoşuma gitti ve paylaşmak istedim
Safir Özel Üye Özel üye 8 Mys 2012 #20 Çok güzel çalışmalar cemre, eminim devamı gelicek ve zevke takip edicem