arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Tem 2012 #41 çok güzel yeteneğe sahipsin,tebrikler + rep verdim hata verdi ama inş.gelmiştir
cemree =)=) V.I.P 20 Tem 2012 #42 Çağlayağmur dediki: Hepside bir birinden güzel çalışmalar olmuş cemre emeklerin zayi olmasın umarım sergini görmek nasip olur. ; Genişletmek için tıklayın... Henüz çok var ama inşallah
Çağlayağmur dediki: Hepside bir birinden güzel çalışmalar olmuş cemre emeklerin zayi olmasın umarım sergini görmek nasip olur. ; Genişletmek için tıklayın... Henüz çok var ama inşallah
cemree =)=) V.I.P 20 Tem 2012 #43 arz-ı hal dediki: çok güzel yeteneğe sahipsin,tebrikler + rep verdim hata verdi ama inş.gelmiştir Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimm
arz-ı hal dediki: çok güzel yeteneğe sahipsin,tebrikler + rep verdim hata verdi ama inş.gelmiştir Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimm
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Tem 2012 #44 cemree dediki: Teşekkür ederimm Genişletmek için tıklayın... rica ederim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Tem 2012 #46 cemree dediki: Ne dersin @ZeyNoO bu benzemişmi Genişletmek için tıklayın... Fazlasıyla benzemiş Hatta benzemiş az tıpatıp aynı
cemree dediki: Ne dersin @ZeyNoO bu benzemişmi Genişletmek için tıklayın... Fazlasıyla benzemiş Hatta benzemiş az tıpatıp aynı
cemree =)=) V.I.P 24 Tem 2012 #47 ZeyNoO dediki: Fazlasıyla benzemiş Hatta benzemiş az tıpatıp aynı Genişletmek için tıklayın... çizim ile ilgili bir kitaptan ilerliyorum o yüzden elim yavaş yavaş alışıyor
ZeyNoO dediki: Fazlasıyla benzemiş Hatta benzemiş az tıpatıp aynı Genişletmek için tıklayın... çizim ile ilgili bir kitaptan ilerliyorum o yüzden elim yavaş yavaş alışıyor
cemree =)=) V.I.P 7 Eyl 2012 #50 sinovax dediki: Bence çizimlerin gayet güzel beğendim emeğine sağlık Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim
sinovax dediki: Bence çizimlerin gayet güzel beğendim emeğine sağlık Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim