İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 8 Mys 2012 #21 cemree bayıldımm ,ellerine sağlık gerçekten çok güzeller ( herşey gönlünce olsun umarım hedefine ulaşırsın
cemree bayıldımm ,ellerine sağlık gerçekten çok güzeller ( herşey gönlünce olsun umarım hedefine ulaşırsın
cemree =)=) V.I.P 8 Mys 2012 #22 çok teşekkür ederim arkadaşlar çizdikçe paylaşmaya devam edicem ilkim hedefime ulaşmak için elimden geleni yapıyorum inşallah ulaşıcam teşekkürler
çok teşekkür ederim arkadaşlar çizdikçe paylaşmaya devam edicem ilkim hedefime ulaşmak için elimden geleni yapıyorum inşallah ulaşıcam teşekkürler
cemree =)=) V.I.P 19 Tem 2012 #27 berenn dediki: Emeğine sağlık çizimlerin çok güzel Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim
cemree =)=) V.I.P 19 Tem 2012 #28 ZeyNoO dediki: Ne çiziyorsunn Genişletmek için tıklayın... Anlayamadım canım :S genelde mi ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Tem 2012 #29 cemree dediki: Anlayamadım canım :S genelde mi ? Genişletmek için tıklayın... En son çizdiğin resmi tam anlamadımda ondan sordum ne çiziyorsun diye
cemree dediki: Anlayamadım canım :S genelde mi ? Genişletmek için tıklayın... En son çizdiğin resmi tam anlamadımda ondan sordum ne çiziyorsun diye
cemree =)=) V.I.P 19 Tem 2012 #30 Hahaha çizim kitabından çalışıyrm onu takip ederek ilerilyrm bende eski br ftgraf makınası buldum ve onu cızmeye çalıştım
Hahaha çizim kitabından çalışıyrm onu takip ederek ilerilyrm bende eski br ftgraf makınası buldum ve onu cızmeye çalıştım