Safir Özel Üye Özel üye 25 Mrt 2009 #11 Arkadan laf dolaştıranlar, bire bin katıp insanları birbirine düşürenler, insanın gözünün içine baka baka hiç utanmadan yalan söyleyebilenler........ Allah ıslah etsin sizi..
Arkadan laf dolaştıranlar, bire bin katıp insanları birbirine düşürenler, insanın gözünün içine baka baka hiç utanmadan yalan söyleyebilenler........ Allah ıslah etsin sizi..
LoSt_LoVe Forum Onuru 26 Mrt 2009 #13 Keşke aaaaaaahhhh keşke yokmusun sen o kadar çok diyesim varki ama fayda vermezsin ki.
dağcı Üstat 26 Mrt 2009 #14 valla ben söleyeceğimi direk yüzüne sölerim biliyorum burası bir oyun ama oyunda olsa biri duysun diye laf sölemem
valla ben söleyeceğimi direk yüzüne sölerim biliyorum burası bir oyun ama oyunda olsa biri duysun diye laf sölemem
cR0spéR Katılımcı 22 Nsn 2009 #17 Ben Buradan babama Sesleniyorumm baba Ben kulagımı deldirdim (kendisi Şu anda iş seyahatinde haberi yok) Haberin Olsunn
Ben Buradan babama Sesleniyorumm baba Ben kulagımı deldirdim (kendisi Şu anda iş seyahatinde haberi yok) Haberin Olsunn
Safir Özel Üye Özel üye 22 Nsn 2009 #18 Sağlam dostlar edindiğimi biliyordum, hakkınızı nasıl ödeyeceğim Ayla ablam =G
Gizemli Cadi Forum Gururu 1 Tem 2009 #20 Hey cerez radyocular yaktınız beni...Çokkkkkkkkkk uykum var..;P;P;P