YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2009 #31 Buradan herkese seslenmek istiyorum. 100 konusu olan herkesi Özel üyelik için ilgili başlığa yazmaya davet ediyorum Bir de lütfen küçük çocukları seviyomuş gibi yapıp saçını başını çekmeyin diyorum
Buradan herkese seslenmek istiyorum. 100 konusu olan herkesi Özel üyelik için ilgili başlığa yazmaya davet ediyorum Bir de lütfen küçük çocukları seviyomuş gibi yapıp saçını başını çekmeyin diyorum
gülüşüm Uzman 10 Eyl 2009 #33 Hayırlı iftarlar Çerez forum ailesi.. Allah kabul etsin cümlemizin orucunu inşallah.. tekrar görüşmek üzere..
Hayırlı iftarlar Çerez forum ailesi.. Allah kabul etsin cümlemizin orucunu inşallah.. tekrar görüşmek üzere..
wien06 V.I.P V.I.P 10 Eyl 2009 #36 dağcı dediki: heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yeniden burda olmak güzel Genişletmek için tıklayın... Üstat nerelerdesin özlettin kendini;
dağcı dediki: heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yeniden burda olmak güzel Genişletmek için tıklayın... Üstat nerelerdesin özlettin kendini;
dağcı Üstat 10 Eyl 2009 #37 Allah razı kardeşim bende sizleri özledim valla iş güç gelemedim ya bundan sonrada eskisi gibi takılabileceğimi sanmıyom ama fırsat buldukça gelirim
Allah razı kardeşim bende sizleri özledim valla iş güç gelemedim ya bundan sonrada eskisi gibi takılabileceğimi sanmıyom ama fırsat buldukça gelirim
wien06 V.I.P V.I.P 11 Eyl 2009 #39 dağcı dediki: Allah razı kardeşim bende sizleri özledim valla iş güç gelemedim ya bundan sonrada eskisi gibi takılabileceğimi sanmıyom ama fırsat buldukça gelirim Genişletmek için tıklayın... Biz bunada raziyiz yeterki bizleri unutma;
dağcı dediki: Allah razı kardeşim bende sizleri özledim valla iş güç gelemedim ya bundan sonrada eskisi gibi takılabileceğimi sanmıyom ama fırsat buldukça gelirim Genişletmek için tıklayın... Biz bunada raziyiz yeterki bizleri unutma;
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 11 Eyl 2009 #40 Buradan beni evlendirmek için çaba sarfeden biricik teyzeme Eşek şakası yapıp izdivaca cebimden mesaj atan kankama veee asosyal bir kişiliğe seslenmek istiyorum Sizleri bana sayıyla mı verdiler???
Buradan beni evlendirmek için çaba sarfeden biricik teyzeme Eşek şakası yapıp izdivaca cebimden mesaj atan kankama veee asosyal bir kişiliğe seslenmek istiyorum Sizleri bana sayıyla mı verdiler???