P Papatya V.I.P V.I.P 22 Ags 2012 #51 Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım.. Canımı sıkanlarında hayatına ;
Esr3 Özel Üye Özel üye 23 Arl 2012 #53 aramizdan ayrilsan diyorum artik. söz bi fatihayi cok görmem sana is:
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Arl 2013 #54 yaşlı bir cadısın sen. çirkin bir cadı. senden nefret ediyorum, müdür yardımcısı oldun olalı burnun kaf dağında! karışmaman gereken şeylere karışma bence, yaşını başını almışsın, beni sinirlendirme... hıh!!
yaşlı bir cadısın sen. çirkin bir cadı. senden nefret ediyorum, müdür yardımcısı oldun olalı burnun kaf dağında! karışmaman gereken şeylere karışma bence, yaşını başını almışsın, beni sinirlendirme... hıh!!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Eyl 2014 #55 Burdan sana sesleniyorum sağa sola bakma tam olarak sana işte.. Hep mutlu ol..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Eyl 2014 #56 Ona buna dilediğin mutluluğu artık kendine dilemelisin çünkü fazladıyla hakediyorsun
buhurdan Özel Üye Özel üye 30 Eyl 2014 #58 belediye başkanım size sahip sesleniyorum sahip çıkalım dedeye
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 30 Eyl 2014 #59 gözünü sevdiğim imamı şu sabah ezanını ya hicazdan oku ya nihaventten ama ne olur okuduğun gibi okuma Son düzenleme: 30 Eyl 2014
gözünü sevdiğim imamı şu sabah ezanını ya hicazdan oku ya nihaventten ama ne olur okuduğun gibi okuma
limonata Özel Üye Özel üye 30 Eyl 2014 #60 Kyk müdürü gözünüzü seviyim kyk kredileri başvurularını başlayın artik ara sınıflar mağdur oldu