• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Buradan Kime Seslenmek Istiyorsan Seslen!

Ne Mstar mış böyle anlamdımki alakasız konularda karşıma çıkıyor :)

Bu arada bu reklam yapma taktiğinden vazgeçmenizi öneririm zira alakası konularda yazılanlar silinecektir.

O işler öyle kolay olmuyor efendim, madem kalite istiyorsun her şeyin belli bir sistemi düzeni olacak.
Olmuyorsa, istemeyeceksin.
Allah Allah!

Canım Sen Bence Şansını Fazla Zorlama Derim . Olur da Ters Bi Anıma Gelirsin Şimdiye Kadar Kendimi Frenlediğim Tüm Şeylerin Acısını Bir Çıkartırım İşte O Zaman Görürsün :) Hadi Bir Daha Muhalefet Olma ....'e :)

Size mi kaldı ulan kime güvendiğim. Kimlerin bana güvendiği size mi kaldı kala kala!
Kıskanan varsa, buyursun çatlasın. Çünkü umrumda değilsiniz. Ve söyledikleriniz. ;)

Bazen Hangi Kelimeleri Kullanacağımı, Bunları Nasıl Cümleler Haline Getireceğimi Bilemiyorum... Ne Yazsam Nasıl Anlatsam Bu Tükenmeyen Sevdayı, Nasıl Dile Getirsem Şiirlerimde... Bazen Öyle Anlar Oluyor ki, Kelimeler Unutuluyor, Harfler Değerini Yitiriyor... Ben Yalnızca Seni Düşünmek İstiyorum... Harflerle Dans Ediyorum Şiirlerimde... Bir Yığın Acıyla Sana Olan Aşkımı Sayfalara Dökmeye Çabalıyorum... Geceye Mahkum Yüreğim... Kalemim Suskun... Anlamsız Şiirlerin Sırat Köprüsündeyim... Aşk Olmayınca Satırlar Tomurcuklanmıyor... Satırlarda Söylemiyor Şarkısını Rüzgarlar... Sevdasızlığın Pususuna Düşmüş Kalem, Sevdasızlıkta Özlem Büyütüyor...

Geri