KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Tem 2021 #11 Bulgur pilavını sadece ben sebzeli sever sanırdım meğer forumdaşlarımda aynı şeyi düşünürmüş
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #12 yilmaz27 dediki: ufffffya ben aciktim yine Genişletmek için tıklayın... Her zaman ki gibi
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #13 KaderKatibi dediki: Bulgur pilavını sadece ben sebzeli sever sanırdım meğer forumdaşlarımda aynı şeyi düşünürmüş Genişletmek için tıklayın... Ben de severim ya bol domates soğan hatta patetes of yiyemiyorum midemden dolayı dokunuyor ya yeşil mercimekli de güzel oluyor
KaderKatibi dediki: Bulgur pilavını sadece ben sebzeli sever sanırdım meğer forumdaşlarımda aynı şeyi düşünürmüş Genişletmek için tıklayın... Ben de severim ya bol domates soğan hatta patetes of yiyemiyorum midemden dolayı dokunuyor ya yeşil mercimekli de güzel oluyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #14 yesil mercimekli?? hic denemedim
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #15 yilmaz27 dediki: yesil mercimekli?? hic denemedim Genişletmek için tıklayın... Denemelisin bence süper oluyor
yilmaz27 dediki: yesil mercimekli?? hic denemedim Genişletmek için tıklayın... Denemelisin bence süper oluyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #16 Lelis dediki: Denemelisin bence süper oluyor Genişletmek için tıklayın... tarifini yolla ney nasil yapilacak
Lelis dediki: Denemelisin bence süper oluyor Genişletmek için tıklayın... tarifini yolla ney nasil yapilacak
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #17 yilmaz27 dediki: tarifini yolla ney nasil yapilacak Genişletmek için tıklayın... Yaw uğraştırma google amcaya soruver
yilmaz27 dediki: tarifini yolla ney nasil yapilacak Genişletmek için tıklayın... Yaw uğraştırma google amcaya soruver
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #18 Lelis dediki: Yaw uğraştırma google amcaya soruver Genişletmek için tıklayın... ben ev yemekleri isterim hazir olmasin hem googledeki tuzzus yavan oluyor
Lelis dediki: Yaw uğraştırma google amcaya soruver Genişletmek için tıklayın... ben ev yemekleri isterim hazir olmasin hem googledeki tuzzus yavan oluyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #19 yilmaz27 dediki: ben ev yemekleri isterim hazir olmasin hem googledeki tuzzus yavan oluyor Genişletmek için tıklayın... Yok ya yağı tuzu yerinde oluyor
yilmaz27 dediki: ben ev yemekleri isterim hazir olmasin hem googledeki tuzzus yavan oluyor Genişletmek için tıklayın... Yok ya yağı tuzu yerinde oluyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #20 Lelis dediki: Yok ya yağı tuzu yerinde oluyor Genişletmek için tıklayın... anladim sen isi yokusa sürüyorsun senin yaptigin kesinlikle harikadir sifresini vermiyorsun onun icin tamam ya tamam zaten ben kendim yaparim mutfak yansa bile
Lelis dediki: Yok ya yağı tuzu yerinde oluyor Genişletmek için tıklayın... anladim sen isi yokusa sürüyorsun senin yaptigin kesinlikle harikadir sifresini vermiyorsun onun icin tamam ya tamam zaten ben kendim yaparim mutfak yansa bile