Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #21 yilmaz27 dediki: anladim sen isi yokusa sürüyorsun senin yaptigin kesinlikle harikadir sifresini vermiyorsun onun icin tamam ya tamam zaten ben kendim yaparim mutfak yansa bile Genişletmek için tıklayın... Uzun zaman oldu yapmayalı ya nasıl yapıldığını bile unuttum
yilmaz27 dediki: anladim sen isi yokusa sürüyorsun senin yaptigin kesinlikle harikadir sifresini vermiyorsun onun icin tamam ya tamam zaten ben kendim yaparim mutfak yansa bile Genişletmek için tıklayın... Uzun zaman oldu yapmayalı ya nasıl yapıldığını bile unuttum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #22 Lelis dediki: Uzun zaman oldu yapmayalı ya nasıl yapıldığını bile unuttum Genişletmek için tıklayın... anlamistim can üzülme sen yap bizler yeriz notunu veririz yaptinda sanki yemedik
Lelis dediki: Uzun zaman oldu yapmayalı ya nasıl yapıldığını bile unuttum Genişletmek için tıklayın... anlamistim can üzülme sen yap bizler yeriz notunu veririz yaptinda sanki yemedik
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #23 yilmaz27 dediki: anlamistim can üzülme sen yap bizler yeriz notunu veririz yaptinda sanki yemedik Genişletmek için tıklayın... Olur olur can yaparım en kısa zamanda
yilmaz27 dediki: anlamistim can üzülme sen yap bizler yeriz notunu veririz yaptinda sanki yemedik Genişletmek için tıklayın... Olur olur can yaparım en kısa zamanda
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Tem 2021 #24 Lelis dediki: Ben de severim ya bol domates soğan hatta patetes of yiyemiyorum midemden dolayı dokunuyor ya yeşil mercimekli de güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Yeşil mercimekli hiç yememişim bir ara fotoğrafını at bakalım görüntüsüne
Lelis dediki: Ben de severim ya bol domates soğan hatta patetes of yiyemiyorum midemden dolayı dokunuyor ya yeşil mercimekli de güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Yeşil mercimekli hiç yememişim bir ara fotoğrafını at bakalım görüntüsüne
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #25 KaderKatibi dediki: Yeşil mercimekli hiç yememişim bir ara fotoğrafını at bakalım görüntüsüne Genişletmek için tıklayın... @Lelis nerden cikardin yesil mercimegi al basina bela
KaderKatibi dediki: Yeşil mercimekli hiç yememişim bir ara fotoğrafını at bakalım görüntüsüne Genişletmek için tıklayın... @Lelis nerden cikardin yesil mercimegi al basina bela
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Tem 2021 #26 KaderKatibi dediki: Yeşil mercimekli hiç yememişim bir ara fotoğrafını at bakalım görüntüsüne Genişletmek için tıklayın... Hiç bir lşey için geç değil abim yilmaz27 dediki: @Lelis nerden cikardin yesil mercimegi al basina bela Genişletmek için tıklayın... Sorma ya
KaderKatibi dediki: Yeşil mercimekli hiç yememişim bir ara fotoğrafını at bakalım görüntüsüne Genişletmek için tıklayın... Hiç bir lşey için geç değil abim yilmaz27 dediki: @Lelis nerden cikardin yesil mercimegi al basina bela Genişletmek için tıklayın... Sorma ya
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #28 Aşĸ-ı DeruN dediki: Cacıkla Musakka gider. pilav ne alaka be Genişletmek için tıklayın... musakka tarifini alabilirmiyim o neymis bakalim
Aşĸ-ı DeruN dediki: Cacıkla Musakka gider. pilav ne alaka be Genişletmek için tıklayın... musakka tarifini alabilirmiyim o neymis bakalim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Tem 2021 #29 yilmaz27 dediki: musakka tarifini alabilirmiyim o neymis bakalim Genişletmek için tıklayın... Bir kilo patlıcan 1 kilo biber bir kilo domates soğan kıyma falan al gel koş
yilmaz27 dediki: musakka tarifini alabilirmiyim o neymis bakalim Genişletmek için tıklayın... Bir kilo patlıcan 1 kilo biber bir kilo domates soğan kıyma falan al gel koş
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Tem 2021 #30 Aşĸ-ı DeruN dediki: Bir kilo patlıcan 1 kilo biber bir kilo domates soğan kıyma falan al gel koş Genişletmek için tıklayın... tepsiyide hazirladim haydi haydi hepsi var sarimsakta getirdim
Aşĸ-ı DeruN dediki: Bir kilo patlıcan 1 kilo biber bir kilo domates soğan kıyma falan al gel koş Genişletmek için tıklayın... tepsiyide hazirladim haydi haydi hepsi var sarimsakta getirdim